Foto: Zoran Lončarević

Radniku na salašu čiji je zakupac Petar Strugar, Ivanu G., danas je po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 časova.

Kako prenose mediji, Ivanu G. je određen pritvor jer su povrede koje je naneo glumcu označene kao teške telesne povrede.

Kako Nova.rs saznaje, Strugar tek treba da ide na još jedan pregled kod lekara, nakon čega će se konačno znati da li mora na operaciju. Glumac je tokom incidenta zadobio povrede nosa i jagodične kosti, ali prema našim saznanjima, zasad nije potrebna hirurška intervencija.

PROČITAJTE JOŠ

Radnik je prethodno u izjavi brojnim medijima potvrdio da je nakon incidenta sa glumcem dao izjavu u policijskoj stanici.

„Tačno je da sam priveden, dao sam izjavu. Odmah nakon toga su me pustili. Uskoro idem ponovo, jer je u međuvremenu stigao lekarski izveštaj o njegovim povredama“, rekao je Ivan za Blic.

„Samo sam ga zakačio po nosu, dete od pet godina ne bih tako mogao da povredim“, rekao je radnik.

Petar Strugar je incident na svom salašu odmah prijavio policiji, a morao je da ide i kod lekara.

„Krenuo sam kući iz konjičkog kluba koji držim. Zaustavio me je radnik salaša i kada sam se zaustavio, misleći da će nešto da mi kaže, čovek u vidno alkoholisanom stanju me je udario. Prijavio sam slučaj policiji i to je dalje u njihovoj nadležnosti“, rekao je glumac za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (4)