Zlata Petrović: Za dlaku sam izbegla metak, bila bih mrtva

Showbiz 03. okt. 202014:36
Podeli:
Foto: Facebook/Zlata Petrovic

"Trebalo je da pevam na jednom veselju sa pokojnim Šabanom i Vericom. Nisam se nešto dobro osećala i nisam otišla. Nešto mi je govorilo "Zlato, ne idi". Čujem sutradan da je došlo do neke pucnjave, da je bio haos. Ja ne znam šta se desilo i kako je došlo do toga, ali Šaban i Verka su se jako uplašili. Mogli su svi da izginu tamo. Sam me je Bog spasio jer sam ja po prirodi malo plašljivija i ne volim takve stvari", prisetila se pevačica Zlata Petrović u razgovoru za Nova.rs.

Pevačica Zlata Petrović ispekla je zanat na privatnim veseljima po celom svetu. Kada se sa 16 godina latila mikrofona, folkerka je prošla sito i rešeto u svom poslu, i danas je, kako kaže, zahvalna na tome.

PROČITAJTE JOŠ

Najviše novca kući je odnela upravo sa svadbi i ispraćaja, gde je pored svog sigurnog honorara, po tezgi zarađivala i do desetak hiljada evra. S druge strane, kako ona kaže, na estradi nije uvek med i mleko. Iako su mnogi stambeno obezbeđeni i na svojim bankovnim računima imaju određenu svotu novca za crne dane, mnogi su dolazili u neprijatne situacije tokom nastupa.

Tako je Zlatu Petrović jedna proslava mogla koštati života. Folkerka je u razgovoru za portal Nova.rs otkrila kako je izbegla tragediju na svadbi na kojoj su pevali Verica Šerifović i pokojni Šaban Šaulić.

„Moram priznati da nikada nisam imala nekih problema na takvim slavljima. Nikada me nije čuvalo privatno obezbeđenje, iako bi možda trebalo. Razlika je gde pevaš. Što se tiče romskih svadbi, posebno u inostranstvu, uvek sam bila dočekana raširenih ruku i maksimalno ispoštovana. Niko me nije popreko pogledao, a kamoli pipnuo. Da li neko ima predrasude o meni jer sam pevačica, ili nemaju, to me ne zanima. Uvek sam pazila kako se ponašam, kako razgovaram sa gostima, slavljenicima…“, kaže pevačica prisećajući se nemilog događaja.

„Uglavnom ne odbijam da radim i uzimam šta mi se pruža. Međutim, trebalo je da pevam na jednom veselju sa pokojnim Šabanom i Vericom. Nisam se nešto dobro osećala i nisam otišla. Nešto mi je govorilo „Zlato, ne idi“. Čujem sutradan da je došlo do neke pucnjave, da je bio haos. Ja ne znam šta se desilo i kako je došlo do toga, ali Šaban i Verka su se jako uplašili. Mogli su svi da izginu tamo. Sam me je Bog spasio jer sam ja po prirodi malo plašljivija i ne volim takve stvari“, rekla je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, FejsbukTviter.

Komentari

Vaš komentar