Hurricane. Foto: YouBox/Promo
Hurricane. Foto: YouBox/Promo

Četvrta epizoda novog dokumentarnog YOUBOX serijala o grupi Hurricane, koja će se emitovati večeras u 20h, nastavlja da odaje skrivene delove priprema, nerviranja i radovanja, intimne razgovore sa članovima porodice kao i sva pitanja koja „muče“ devojke u danima pred Evroviziju.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što je u prve tri epizode publika imala priliku da vidi sa kojim su se sve preprekama suočavale devojke iz najpopularnijeg ženskog trija, večerašnja epizoda pod nazivom „Plivamo svi u svemu“ baviće se snimanjem evrovizijske razglednice.

Jedna od članica grupe se teško uklapa. Sanja nas upoznaje sa bratom, Ivana se vraća plesačkim počecima, a Ksenija se upoznaje sa pravim Beogradom.

Devojke vežbaju pokrete koje će izvesti na snimanju za evrovizijsku razglednicu. Ksenija je najlošija u pamćenju koreografije pa je smešna i muči se. Milan Gromilić priča kako će razglednica izgledati. Sanja nas upoznaje sa bratom, u teretani je sa njim, takmiče se u vežbama, brat joj odlično peva pa pevaju zajedno dok vežbaju i gledaju slike iz detinjstva, emotivno. Ksenija je na Kalenić pijaci prvi put, upoznaje se sa ljudima, peva ljudima pesme na pijaci, gledaju joj tarot i dobija poklone od prodavaca. Ivana na času plesu razgovara sa drugim plesačicama o predrasudama sa kojima se žene plesačice suočavaju.

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa preko 500.000 registrovanih korisnika.

Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)