VIDEO Zbogom maestro: Ivan Ivanović se oprostio od Tozovca

Showbiz 06. apr. 202112:25
Podeli:
Foto:printscreen/twitter.com/veceivan

Pevač Predrag Živković Tozovac preminuo je u 85. godini života od posledica koronavirusa. Voditelj Ivan Ivanović, podelio je na Tviteru isečak iz svoje emisije u kojoj je, jednom prilikom, gost bio upravo legendarni pevač.

Tozovac je tada pričao o mladosti, muzici i ljubavi, navodeći da je čovek mlad sve dok ima ljubav za pesmu.

„Ako čovek u sebi nosi ljubav za pesmu, on je mlad, nije važno koliko godina ima. Lepotu života ipak čini mladost. Mlad si dok si zaljubljen, dok voliš muziku, dok voliš da pevaš, da igraš. Sve je u glavi“, rekao je Tozovac u emisiji kod Ivana Ivanovića.

„Zbogom maestro“, napisao je Ivanović uz video.

Slavni pevač preminuo je na danas Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, a prethodno se od koronavirusa lečio u KBC “Dragiša Mišović”.

Tozovac je prošle nedelje dao izjavu za medije, u kojoj je naveo da se nada da će uskoro izaći iz bolnice i lečenje nastaviti kod kuće.

“Korona je otišla, nema je više. Izlečili su je, ali ne znam zbog čega sam još u bolnici. Nisam lekar, samo sam pacijent. Ništa mi nisu rekli, samo da treba još da ostanem. Što se mene tiče, mogu sutra da odem kući, ali slušam lekare, oni znaju najbolje”, rekao je tada Tozovac za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar