Veče sa Ivanom Ivanovićem: Gost Siniša Mihajlović

Showbiz 18. maj. 202008:00 > 08:03
Podeli:
Foto: Ivan Dinić/NOVA S

Voditelj Ivan Ivanović ugostio je u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" putem video poziva Sinišu Mihajlovića.

Ivanović je slavnog sportistu najavio sledećim rečima:

„Velika je čast poznavati ga i biti u prilici izgovoriti njegovo ime u svojoj emisiji. Moj gost je Siniša Mihajlović“, rekao je Ivan i pitao ga kako je.

„Borimo se, kao i uvek. Znaš kako kaže jedan moj prijatelj, kad ga neko pita kako tako dobro izgleda – treniram svaki dan, jedem normalno, ne pijem i farbam se jednom mesečno“, rekao je Siniša Ivanu na njegovu konstataciju da izgleda bolje nego poslednji put kada su se videli, a na potpitanje da li se i on farba se našalio:

PROČITAJTE JOŠ

„Ja nemam više šta da farbam, raste kosa, videćemo kakva je kad naraste“.

Onda se osvrnuo na situaciju sa koronavirusom.

„Vi u Srbiji ste mnogo bolje odreagovali. U Italiji u početku je to bilo mnogo teško, malo su ga potcenili, taj virus. Sad je sve u redu. Posle karantina od dva meseca, ljudi polako izlaze na ulice, sa maskama, oprezniji su, ali i virus slabi, primetio je Mihajlović i dodao da se i priroda preporodila:

„Otkrili smo nedostatke koje čovečanstvo ima. Od vazduha koji je bio zagađen, a sad je malo pročišćen, do mora koja su postala čistija, verovatno je to bilo potrebno zemlji, sama se tako brani“.

Izneo je i svoje lično iskustvo sa karantinom.

PROČITAJTE JOŠ

„Proveo sam dva najlepša meseca u mom životu. Sa moje tačke gledišta nakon što sam bio četiri meseca u sobi tri sa tri, gde sam ljude mogao da vidim jednom u nedelju dana, kad sam došao u situaciju da budem sa svojom porodicom, svojom suprugom, da izađem na svoju terasu, zapalim cigaretu, meni je to bilo kao odmor“, zaključio je Mihajlović.

Kako se izborio sa opakom bolešću i kako ni u jednom momentu nije posustao, niti izgubio volju za životom ili za borbom, saznaćete ako pogledate  ceo ekskluzivni razgovor Ivana Ivanovića sa Sinišom Mihajlovićem u videu sa početka teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.