Veče sa Ivanom Ivanovićem: Blagojević, Lazović i Trifunović

Showbiz 25. maj. 202008:00 > 09:54
Podeli:
Foto: Nova S

Voditelj Ivan Ivanović ugostio je putem video poziva u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", koja se emituje na televiziji Nova S, glumicu Ljiljanu Blagojević, te glumački par Tihanu Lazović i Branislava Trifunovića.

Ljiljana Blagojević je Ivanu Ivanoviću ispričala kako joj je bilo u izolaciji koju je provodila van Beograda.

PROČITAJTE JOŠ

„Pošto nisam znala koliko će to trajati, ja sam zbog korone otišla u selo, blizu Beograda, a kada sam videla da će potrajati počela sam da sređujem sve od fioka do tavana. Onda sam sređivala neki vinograd i krečila voćke, u jednom momentu mi je Siniša rekao da sam ga umorila. Mi jesmo stalno zajedno, ali nismo baš 24 sata. Ali moram reći da nam je i prijalo, imali smo dvorište, tako da bar nismo navukli taj strah od zatvorenog prostora“, rekla je glumica, a kako se našalila na račun svog kolege Mime Karadžića, saznaćete ako pogledate ceo video sa početka teksta.

Ivanović je šalom započeo razgovor i sa svojim sledećim gostima.

„Kako ste proveli dane u karantinu, da li ste se mazili imate li neki dokaz o tome“, nasmejao je voditelj svoje goste na početku razgovora, a oni su mu uzvratili šalom.

„Poslaćemo ti jedan snimak, ako ćeš ga pustiti u emisiji“, rekli su jednoglasno, a onda se Trifunović požalio:

PROČITAJTE JOŠ

„Mi smo 28 dana proveli zatvoreni u kući. Gospođa Brnabić i ova njena ekipa su nas zatvorili u kući, u četiri zida, bez izlaska igde. Nismo mogli ni do prodavnice, čak ni da izbacimo smeće. Moram da priznam da nijednu knjigu nisam pročitao, nisam imao živaca i snage za to, gledao sam samo serije samo“.

Ivanović je na to konstatovao da su bar utvrdili vezu, ako su uspeli da opstanu toliko dugo zatvoreni.

„Ovo je samo za emisiju, inače mi više nismo zajedno“, spremno je i ovaj put Branislav dočekao Ivana šalom.

O čemu je Ivanović još razgovarao sa umetničkim parom pogledajte u videu sa početka teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.