Trudna Sofija Milošević sa Jovićem na putovanju iz snova

Showbiz 26. jul. 202014:42
Podeli:
Luka Jović, Sofija Milošević
Foto: Instagram/sofijamilo

Manekenka Sofija Milošević, koja je u drugom stanju sa fudbalerom Lukom Jovićem, trenutno se nalazi na luksuznom putovanju iz snova u Palma de Maljorci u Španiji.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je tokom proteklih dana objavljivala fotografije i video snimke sa putovanja, pokazujući svojim pratiocima da uživa u društvu budućeg oca svog deteta, popularnog fudbalera Luke Jovića.

Između ostalog, Sofija je objavila i njihov zajednički selfi, zahvaljujći se svojim fanovima, ali i hejterima, na okruglu brojku od pet stotina hiljada pratilaca na Instagramu.

„Hvala ljudima koji me prate, ali hvala i mojim hejterima. Vama bih morala da zahvalim najviše jer ste moji najveći obožavaoci“, napisala je Sofija u opisu fotografije.

Fotografije koje su Luka i Sofija objavljivali na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku.

View this post on Instagram

500k!Thank you!❤️❤️❤️I would like to thank all dear people who I dont know but I feel like I do, bcs I feel your love and support!Your energy is divine!❤️❤️❤️Thank you for being here for me! Also I would like to thank all my haters out there, there are a lot of you, which is good cuz without you guys I wouldnt feel like Im doing good…I have a feeling I have to thank you even more bcs you admiration is far greater bcs ur my biggest admirers! ?❤️ I would like to wish you a lots of love that you didnt get in life and a hope that you will also start to take care of your life, bcs remember you are playing a leading role in your own world, you wont be me ever.❤️❤️❤️Big kiss Sofija

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

View this post on Instagram

❤❤❤

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

View this post on Instagram

Vacation ?

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar