Tijana Bogićević: Zbog korone sam odvojena od supruga

Showbiz 03. apr. 202000:59
Podeli:
Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Predstavnicu Srbije na Evroviziji 2017. godine, Tijanu Bogićević, okolnosti usled epidemije koronavirusa zatekle su u Srbiji, dok je njen suprug u Americi.

Pop pevačica dane izolacije provodi sama u Novom Sadu, odvojena od porodice i supruga.

„Ponašam se odgovorno, ali potrebno je vreme da se naviknem na nove okolnosti. Najviše mi nedostaje da se slobodno viđam sa prijateljima i porodicom“, rekla je za „Novosti“ Tijana, čiji je suprug trenutno u Americi, a onda objasnila kakva je situacija tamo.

PROČITAJTE JOŠ

„Tamo još uvek nema policijskog časa, ali verujem da će i to uvesti. Ljudi su mahom u samoizolaciji, ali moram da kažem da nismo mi najgori kad je disciplina u pitanju. I tamo ima mnogo onih koji ništa od ovoga ne shvataju ozbiljno“.

Kaže da ima svoje načine da se izbori protiv straha, panike, neizvesnosti i loših misli.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne plašim se, niti imam loše misli. Ne želim da se izlažem takvom opterećenju, a u mojoj moći je da razmišljam pozitivno. Niko meni blizak nije oboleo i nadam se da će tako i ostati, pa umesto straha više osećam brigu za roditelje i baku. Ubrajam se u one koji osećaju ogromnu zahvalnost prema medicinskim radnicima i ljudima koji u ovim teškim vremenima neumorno rade da bismo svi mi mogli da budemo kod kuće i da nam ništa ne fali. Poruka je jasna – ljudi, ostanite kod kuće i budite disciplinovani! To je jedini način da se što pre izborimo sa ovim virusom“, zaključila je pevačica za „Novosti“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.