Tanja Savić: Izigrana sam i nemoćna da vratim svoju decu

Showbiz 24. avg. 202013:39
Podeli:
Tanja Savic sa decom
Foto: Instagram/tanja_savic_private

Od kada se njeni sinovi nalaze u australijskoj državi Kvinslend, razgovori dečaka sa majkom nisu trajali duže od nekoliko minuta, i to uz nadzor - kađe pevačica Tanja Savić, kojoj je, prema njenim rečima, muž nasilno i bez dozvole odveo decu preko granice. Deca nisu, prema Tanjinim tvrdnjama iskazivala emocije ili bilo kakav stav, ali po njihovim porukama koje su, kako kaže, krišom slali u toku poziva znala je kako se osećaju, a nedavno je uspela da priča sa mlađim sinom Đorđem.

„Nakon četiri meseca, Đorđe je uspeo da se skloni iz dnevne sobe u toku poziva i prvi put je razgovarao otvoreno sa mnom. Sada sam sigurna da i on shvata koliko ja patim. Nakon bezbroj pitanja na koja ni sama nemam odgovor, poput „kada ću doći“, krenuo je da mi iskazuje osećanja i rekao: „Ja sam mnogo plakao za tobom kada sam odlazio“. To su veoma teške situacije…“, rekla je ona za magazin Glorija.

PROČITAJTE JOŠ

„Čak i sada kada mi je ovoliko štete naneo, moja duša ne zna da mrzi, jedino mi je bitno da zaštitim svoju decu i sebe, na sve načine pokušavam da dođem do njih. Imam podršku čitave porodice, a posebnu snagu daju mi poruke koje stižu od žena koje prolaze kroz ovakve nedaće“, rekla je Tanja za pomenuti magazin.

Ona je takođe dodala da je zbog revolta odlučila da o svemu progovori javno.

„Izigrana sam i izlevrotirama. U meni je proradio revolt, morala sam da javno ispričam celu istinu kada sam čula da me je suprug prijavio Australiji kao majku koja se odrekla svoje dece. Sve do tada branila sam insituciju braka i ćutala o svojim problemima, nadajući se da će on ispuniti obećanja i vratiti se u Srbiju sa decom. Ali sada je dosta. Morala sam da razmišljam o najboljem za svoju decu i sebe“, rekla je ona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar