Foto: Instagram/tanja_savic_private

Pevačica Tanja Savić do nedavno je ćutala o prodičnim problemima koje je odlučila da ipak iznese u javnost. Ona je progovorila o borbi za sinove koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju u aprilu.

„Protekle dve godine je činio sve da moj angažman oko njih svede na minimum. Ubeđivao me je da gubim vreme radeći ono što rade sve mame, poput oblačenja dece. Tvrdio je da nisam dovoljno dobra“, rekla je Tanja za „Hello“.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je navela, njen suprug nije radio, već ga je ona izdržavala, a po odlasku za Australiju odneo joj je sav novac.

Foto:Screenshot/Instagram/tanja_savic_private

„U našoj kući sam samo ja radila, on dan radnog staža nema. Ja donesem pare a on kupuje sebi i djeci skupe poklone dok ja koristim telefon sa slomljenim ekranom. Ni na trenutak nije pomislio kako ću se ja snaći iako je znao da zbog pandemije neću moći da nastupam. Uvek mu je bilo važno da samo sebi ugodi“, kaže Tanja i dodaje da nikako nisu mogli da se dogovore oko vaspitanja sinova:

„On im je davao da jedu gluposti i svaki put kad bih zvala da vidim šta rade, oni su igrali igrice. Najgore mi je što na moje oči postaju kao on. Da bi Austalija zaštitila Maksima i Đorđa, nadležne službe će morati detaljno da ispitaju naš slučaj. Nisam poročna, nikada nisam imala problema sa zakonom, javna sam ličnost i uvijek se znalo šta i kako radim. Deci je potrebna majka. Blizina oca sklonog porocima sigurno ne može da bude u njihovom interesu“, smatra ona.