Tanja Savic
Foto: E stock Aleksandar Nalbantjan

"Moje ljubavi najveće. Sve činim da mi dođete u zagrljaj. Osoba sam koja krajnje osuđuje nepravdu. I svaka načinjena šteta ne može, a da prođe nekažnjeno. Ima već pet dana kako nisam čula njihov glas. Kada kontaktiram porodicu, svi ignorišu. Gde će im duša. Ako pokušavam da pozovem ponovo, oni me blokiraju. Neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno", tvrdi pevačica.

PROČITAJTE JOŠ

Folkerka Tanja Savić požalila se da svoju decu, koju je njen suprug Dušan Jovančević pre više od mesec dana odveo u Australiju, nije čula pet dana. Iako je pevačica izbegavala da govori na ovu temu, ona je po prvi put javno iznela detalje navodne štete koja joj je naneta, i samim tim tvrdi da je nemoćna da bude sa sinovima Maksimom i Đorđem.

„Moje ljubavi najveće. Sve činim da mi dođete u zagrljaj. Osoba sam koja krajnje osuđuje nepravdu. I svaka načinjena šteta ne može, a da prođe nekažnjeno. Ima već pet dana kako nisam čula njihov glas. Kada kontaktiram porodicu, svi ignorišu. Gde će im duša. Ako pokušavam da pozovem ponovo, oni me blokiraju. Neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno“, napisala je pevačica na Instagramu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar