Tanja Savic sa decom
Foto: Instagram/tanja_savic_private

Pevačica Tanja Savić svoje sinove nije videla od aprila, kada ih je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju, a sada joj je zabranio i svaki kontakt sa njima.

Naime, Tanja trenutno prolazi kroz pravu dramu, s obzirom da već danima nije u kontaktu sa decom, što je saoptšila na svom Instagramu. Ona je sada za Nova.rs otkrila i da je kontaktirala policiuju, kako u Srbiji, tako i u Australiji, kako bi se izborila za njih.

PROČITAJTE JOŠ

„Jako mi je teško bez dece, ja nisam znala da će ih moj suprug odvesti. Niko mi se ne javlja na telefon, ili sam čak i blokirana. Alarmirala sam i ovdašnju i tamošnju policiju, nadam se da će se nešto desiti iako je situacija sad dodatno otežana zbog korone: Pošta se ne šalje, sve ide mejlom, pa će biti dosta sporije… Čim budem imala priliku, otići ću u Australiju, moram da se borim za svoju decu“, rekla nam je pevačica.

Podsetimo, Tanjin suprug je u aprilu ove godine odveo u Australiju njihove sinove – Maksima i Đorđa, navodno zbog situacije sa koronavirusom, dok je pevačica ostala u Srbiji i trenutno boravi u rodnom Radincu. Inače, Savić sve do sinoć ćutala o čitavoj situaciji, a onda je odlučila da progovori o svojoj borbi.

Foto:Screenshot/Instagram/tanja_savic_private

„Moje ljubavi najveće. Sve činim da mi dodjete u zagrljaj. Osoba sam koja krajnje osudjuje nepravdu. I svaka načinjena šteta ne može, a da prodje nekažnjeno. Ima već 5 dana kako nisam čula njihov glas. Kada kontaktiram porodicu, svi ignorišu. Gde će im duša. Ako pokušavam da pozovem ponovo, oni me blokiraju. Nije ni čudo što se Corona dešava ljudi, sve je otišlo u propast. Ja više ne mogu da ćutim.Neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno!“, poručila je ona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar