Tanja Savić: Bivšem bih zalepila traku preko usta i zabranila ulazak u Srbiju

Showbiz 24. nov. 202109:27 > 09:33
Podeli:
Tanja Savić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Drama oko Tanje Savić, Draška Stanivukovića i njenog još zakonitog supruga Dušana Jovančevića se danima ne smiruje.

Tanja je u emisiji „Premijera“ ispričala da bi svom bivšem surpugu „zalepila flaster preko usta“ i da bi mu „zabranila ulazak u Srbiju“. On inače živi u Australiji.

„Jednom prilikom je mačak ogrebao našeg mlađeg sina pored usne, a kad ga je Dušan video na kameri odmah je rekao da sam ga ja udarila i da ga maltretiram. Sin je rekao: „Ne, ne, tata, mačak je“, ali sutradan je već bilo u novinama da ja maltretiram dete. Ponekad isto tako i deca manipulišu mnome, kao što je on nekad, jer uz takve roditelje i oni uče kako da postanu manipulatori“, ispričala je Tanja u „Premijeri“.

PROČITAJTE JOŠ

„To je zbog neznanja, a i tih malih godina, pa oni, ne znajući na čiju stranu da stanu, počnu da koriste to što su im roditelji u svađi jer im se može. Ali pregrmeli smo i to. Sad smo u mirnoj luci. Jako nam je lepo. Oni mi traže da ih ununuškam svaku noć i da ih hranim. Ja im za doručak spremim palentu ili griz, nešto što može da se daje na kašiku, pa im dajem kao ptičicama. To mi tako ispunjava srce“, ispričala je ona.

„Moć manipulacije koju je Dušan imao nada mnom je takva da se navučeš na nekoga ko nije vredan pomena. Ja sam njega volela kao Boga i bila slepa pored očiju. Ali kad se probudiš iz tog horora shvatiš kakve si sve prilike propustio, da je život tekao pored tebe zbog osobe koja te nije zaslužila, a kojoj si ti pružila pažnju maksimalno. On je mene okrenuo protiv roditelja“, ispričala je ona dodatno.

“ Šta sam ja znala sa 24 godine? Videla sam Zlatnu obalu i pomislila koliko je sve to divno. Videla sam i te lepe, zelene oči i pala na njih. Nije ko imao da mi kaže: „Stani, nemoj“. Otišla sam tamo i bila sama. U tom postporođajnom periodu sam sama odgajala decu, dok se on opijao po kafanama. Ja sam bila mrtva umorna, a na sve to sam morala da pazim da on nešto ne pravi kada se vrati takav kući“, rekla je ona.

“ Govorio mi je ironično da sam Sveta Marija kako bi me udario tamo gde me najviše boli. Ja sam uvek volela da pomažem ljudima, pa sam tako htela i njemu da pomognem, da ga oplemenim. On ne sme sada da dođe u Srbiju, a bilo bi lepo da skupi hrabrost i da dođe, pa da odgovara za sve što je učinio meni i deci. Daću sve od sebe da mu se zabrani ulazak u Srbiju i da mu se izrekne zabrana da ne može da nam priđe“, istakla je pevačica u pomenutoj emisiji.

“ Zabranila bih mu da spominje moje ime. Stavila bih mu flaster preko usta, ali to ne mogu da uradim. On je za mene vazduh, a on misli da još uvek ima šanse kod mene. Misli da sam još uvek ona ista naivna Tanjica, ali ja sam žena koja će u martu sledeće godine napuniti 37 godina. Prošla sam bolnu životnu školu koju ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Bog nam daje onoliko koliko možemo da podnesemo, a ja sam iz svega ovoga izvukla zaključak da moram da mislim na sebe „, objasnila je pevačica.

„Ako ja ne budem mislila na sebe, to neće učiniti niko drugi. Kada se svetla i kamere ugase, kada padne zavesa, ja ostajem sama sa sobom i štitim sebe od takvih ljudi kao što je on. Ja sam zbog njega toliko omrzla alkohol da već dve godine, koliko nisam sa njim, nisam okusila čak ni kap alkohola“, zaključila je ona.

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za staraljestvo nad decom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar