Foto: Nova.rs

Kija Kockar, pobednica prve sezone rijalitija Zadruga, demantovala je navode da je upletena u ljubavnu aferu između Draška Stanivukovića i Tanje Savić, te istakla i da je imala i verbalni okršaj sa mladim političarem iz Banja Luke.

PROČITAJTE JOŠ

„Više mi je dosadno da se ponavljam kao papagaj. Odmah sam to demantovala, jer nema nikakve veze sa mnom. Ono što sam posle čitala, stvarno želim da se udaljim od svega toga, nekih bivših odnosno sadašnjih muževa, odvratnih izjava. Zaista kada sam videla sve to postalo mi je muka, i htela sam da se što pre udaljim od svega toga“, rekla je za „Kurir.“

Kija je dodala da je imala i okršaj sa gradonačelnikom Banja Luke, ali je kasnije shvatla da su stvari veoma komplikovane.

„Kad vidite dvoje mladih ljudi i spojite ih, nervirala sam se. I ja sam imala veliki okršaj sa Draškom, jer sam mislila da su se svi urotili protiv mene i da mi nameštaju, ali kada sam shvatila da su neki stvari komplikovane i nije tako kao što izgleda onda sam počela da se smejem“, rekla je ona.

Ona je još jednom naglasila da nije deo ljubavne priče Stanivuković-Savić.

BONUS VIDEO: Milica Pavlović: Ne čekam prsten, nisam udavača

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.