Foto: E-Stock

Pevačica je otkrila detalje odnosa sa svojim suprugom.

Kako je odavno započela sezona odmora, Suzana Jovanović i Saša Popović rešili su da naprave predah od obaveza.

PROČITAJTE JOŠ:

„Koferi i Hrvatska, Italija i tako te zemlje u okruženju, gde ćemo biti ne znam ni sama s kim, imaćemo dosta prijatelja, dolaze kući kod nas u Opatiju. Biće lepo leto i zaslužio je odmor posle svih obaveza i emisija, a polovina juna, jul i avgust mislim da će mu zaista prijati“, ispričala je Suzana za „Grand Online“.

„Ja u kući gledam da ga prištedim da se što više odmori i prikupi energije, da u kući vladaju mir, harmonija, ljubav i da on tu crpi tu energiju koja mu je posle zaista potrebna za sav posao koji obavlja. Sale je u kući jedan opušten i zadovoljan čovek, pre sve ga zadovoljan i sobom i porodicom i onim što je stvorio iza sebe… Zaista ima puno toga čime bi se ponosio“, smatra pevačica.

Svoju decu ne eksponiraju u javnosti, a Suzana je prokomentarisala kako vaspitavaju naslednike.

„Sale i ja smo se trudili da, pre svega, od njih napravimo dobre i kvalitetne ljude i mislim da smo uspeli u tome, ta skromnost je samo dokaz više koliko smo ulagali u svoju decu, u njihovo vaspitanje i to da jednog dana budu pravi ljudi. Mislim da je skromnost odlika i vrlina posebnih ljudi“, istakla je Jovanović.

BONUS VIDEO: Saša Popović intervju 25.05.2022

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)