Sufler ućutkivao Amidžića uživo: Zašto botuješ za Mitrovića?

Showbiz 25. maj. 202021:30 > 21:39
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/AmiG Show

Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je novu epizodu svog Jutjub serijala "Da li me čujete?", posvećenu gostovanju Đorđa Davida i Ace Lukasa kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou".

Jedan od članova kreativnog tima “Njuznet” i “24 minuta” ovoga puta odlučio je da se našali na račun Đorđa Davida i Ace Lukasa, ali i voditelja Ognjena Amidžića, te je na šaljiv način pokušavao da „kontroliše“ Ognjenovu emisiju uživo i da spreči pomenute ličnosti da „botuju za SNS i Mitrovića“.

PROČITAJTE JOŠ

Suflermen se u jednom trenutku umalo nije zagrcnuo zbog Lukasovih neartikulisanih rečenica i Đorđevih saveta u vezi koronavirusa. Odustajući od ideje da suflira muzičarima, Suflermen se usmerio na Amidžića, navodeći da ljude „zanima zašto otvoreno botuje za Mitrovića na Tviteru?“.

Sedma epizoda serijala dolazi nakon već objavljenih hit epizoda u kojima je sufler obrađivao aktuelne događaje u zemlji – Vučićevu posetu Nišu, konferencije za novinare, razgovor sa Željkom Mitrovićem i intervju koji je novinarka Jovana Joksimović uradila sa Vučićem u “Prvoj temi”.

Vujović je ranije na Tviteru naveo da je dugo razmišljao o realizaciji ovog projekta, a da je tek tokom izolacije zbog pandemije koronavirusa uspeo da ga ostvari. Kako navodi, koncept je pozajmio od britanskog komičara Majkla Spajsera.

“Nije da baš ništa nisam radio tokom karantina. Dugo mi se ideja o sufleru motala po glavi i konačno je porodih. Koncept sam pozajmio od britanskog komičara Majkla Spajsera. Prva epizoda iz serijala ‘Da li me čujete?’”, napisao je on tada na Tviteru.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar