Foto: Printscreen/YouTube/Suflermen

Miroslav Vujović, jedan od članova kreativnog tima "Njuznet" i "24 minuta", snimio je prvu epizodu za svoj Jutjub serijal po imenu "Da li me čujete?", u kojoj je na kreativan način napravio parodiju od gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u "Prvoj temi" sa voditeljkom Jovanom Joksimović.

Kao što se vidi u priloženom videu, Vujović je u ulozi suflera koji pokušava da vodi razgovor između voditeljke televizije „Prva“ Jovane Joksimović i predsednika Srbije, ali u jednom trenutku sve izmiče kontroli, jer Vučić „tera po svom“ i ne sluša njegove reči.

Ovaj fenomenalan video objavljen je pre dva dana, a do sada je sakupio više od trideset hiljada pregleda.

Vujović je na Tviteru naveo da je dugo razmišljao o realizaciji ovog projekta, a da je tek tokom izolacije zbog pandemije koronavirusa uspeo da ga ostvari. Kako navodi, koncept je pozajmio od britanskog komičara Majkla Spajsera.

Foto: Printscreen/YouTube/Suflermen

„Nije da baš ništa nisam radio tokom karantina. Dugo mi se ideja o sufleru motala po glavi i konačno je porodih. Koncept sam pozajmio od britanskog komičara Majkla Spajsera. Prva epizoda iz serijala ‘Da li me čujete?'“, napisao je on na Tviteru.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (33)