Sufler pred srčanim udarom: Vulin u emisiji pominje ubistva

Showbiz 12. maj. 202009:28
Podeli:
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je novu epizodu svog Jutjub serijala "Da li me čujete?", posvećenu gostovanju ministra odbrane Aleksandra Vulina u emisiji "Fokus" na televiziji B92.

Jedan od članova kreativnog tima “Njuznet” i “24 minuta” ovoga puta odlučio je da se našali na račun ministra Aleksandra Vulina i njegovog gostovanja kod „gospodina Fokusa“. On je od samog početka razgovora bio skandalizovan zbog „ubistava“ koje je Vulin pominjao, a nekoliko puta je pokušao da mu skrene pažnju da „ne priča gluposti“ pokušavajuči da dozove „sva njegova lica“ govoreći: „Vulin 1, dozovi se, Vulin 2, dozovi se“, itd.

POGLEDAJTE PRETHODNE EPIZODE "SUFLERMENA"

U jednom trenutku se sve otrglo kontroli, a suflermen je krenuo ubrzano da diše, pokušavajući da dozove i produkciju. Njegovi obožavatelji su mu u komentarima na Jutjubu pisali da sledeći put odabere lakšeg „klijenta“, jer će ga „Vulin koštati srčanog udara“.

Šesta epizoda ovog serijala dolazi nakon već objavljenih hit epizoda u kojima je sufler obrađivao aktuelne događaje u zemlji – Vučićevu posetu Nišu, konferencije za novinare, razgovor sa Željkom Mitrovićem i intervju koji je novinarka Jovana Joksimović uradila sa Vučićem u “Prvoj temi”.

Vujović je ranije na Tviteru naveo da je dugo razmišljao o realizaciji ovog projekta, a da je tek tokom izolacije zbog pandemije koronavirusa uspeo da ga ostvari. Kako navodi, koncept je pozajmio od britanskog komičara Majkla Spajsera.

“Nije da baš ništa nisam radio tokom karantina. Dugo mi se ideja o sufleru motala po glavi i konačno je porodih. Koncept sam pozajmio od britanskog komičara Majkla Spajsera. Prva epizoda iz serijala ‘Da li me čujete?’”, napisao je on tada na Tviteru.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar