Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Iako je prošle godine govorio da je prestao da konzumira alkohol i nedozvoljene supstance, inostrani mediji navode da je glumac Bred Pit ponovo na lošem putu.

Naime, kako piše američki „National Enquirer“ , glumac se tokom snimanja filma „Ad Astra“ ponovo vratio porocima, te je na setu redovno konzumirao marihuanu.

„Otišao je preduboko pokušavajući da ostane na visini zadatka. Vratio se pušenju marihuane kako bi njegov performans u filmu bio što bolji“, naveo je izvor za ovaj medij.

Iako je Bredov portparol demantovao ove navode, vest se brzo proširila američkim medijima, te mnogi povezuju ove tvrdnje sa činjenicom da još uvek nije u dobrim odnosima sa svojom bivšom suprugom Anđelinom Džoli i decom. S obzirom na to da je i sam više puta priznao da je sklon porocima, američki mediji dodaju da droga i alkohol predstavljaju veliki problem u njegovoj obnovljenoj vezi sa glumicom Dženifer Aniston, koja je takođe sklona piću.

Anđelina Džoli; Foto: Profimedia.rs

„Dženifer tokom večeri voli da se opusti uz čašu martinija, ali sada se boji da to radi ispred Breda jer ne želi da ga ponovo navuče na alkohol“, tvrdi izvor za pomenuti medij.

Tokom 2017. godine, u razgovoru za „GQ“ magazin, Bred je rekao kako ne konzumira marihuanu još od kada je zasnovao porodicu sa Anđelinom, kao i da mu je bilo lako da se odrekne droge zbog dobrobiti svoje dece.

Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

On se kasnije ponovo osvrnuo na svoje poroke, te je nakon izlaska filma „Bilo jednom u Holivudu“ govorio kako je proveo godinu i po dana u društvu anonimnih alkoholičara, a svoju zavisnost je nazvao „velikom medveđom uslugom za samog sebe, begom od sebe i osećaja“, navodi „Teenstar“.