Srpska misica pokazala grb dvoglavog orla, albanska pokazala tri prsta

Showbiz 27. okt. 202111:54 > 12:15
Podeli:
Foto: Instagram

Valentina Petrović završila je u vestima, ne zbog svoje lepote, nego zbog toga što se fotografisala pokazujući rukama simbol dvoglavog orla, zajedno sa svojim koleginicama, misicama iz Albanije, Crne Gore i sa Kosova. U znak solidarnosti, njena koleginica iz Albanije slikala se pokazujući tri prsta.

Fotografija se vrlo brzo proširila društvenim mrežama, a domaći tabloidi su iskoristili priliku kako bi satanizovali devojku iz Srbije koja se našla u izboru za Mis u Egiptu. Devojka je nakon toga kažnjena i vraćena s takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ

„Zatečni smo i zbunjeni time što smo i mi videli. Kontaktirali smo našu predstavnicu i ona nam je poslala obaveštenje koje je postavila na svoj Instagram profil. Nakon tog čina, i mi smo, a i Valentina tražili od organizatora da bude vraćena sa takmičenja“, rekla je Vesna De Vinča Jugović, koja je ispred agencije Miss Yu poslala Valentinu na prestižno takmičenje.

Valetina je u saopštenju na Instagramu napisala da svojim potezom nije želela da uvredi bilo koga.

„U naletu euforije povodom žurke, bila sam pozvana da se fotografišem. Velikom brzinom sam stala pored devojaka i i one su mi u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo. Nisamimala nikakvu lošu nameru, to je bila trenutna nepromišljenost i glupa spontanost. Želim da se izvinim zbog nepromišljeonosti i upadanja u zamku tuđe loše namere. Baš se kajem“, rekla je ona.

Valentina je dobila podršku svoje koleginice iz Albanije, koja je nakon ovog skandala odlučila da podrži srpsku misicu, te je pozirala na fotografiji pokazavši tri prsta.

Albanska predstavnica je u druženju sa srpskom misicom pokazala tri prsta na fotografijama, što su desno orijentisani albanski mediji, baš poput srpskih, osudili i nazvali „skandalom“.

Foto: Instagram

BONUS VIDEO: Pero Jovović: Nisam se pokajao zbog kosovske zastave

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar