Foto: Printscreen/YouTube/AvazTv

Brojni reperi su zahvaljujući ulici i lošem društvu pronašli rešenje svih svojih problema i shvatili šta žele u životu. Zbog loših stvari do kojih ih je dovelo mangupiranje u tinejdžerskim danima, svoj život opisali su u pesmama. Međutim, jedan od retkih momaka koji nije imao nikakvih dodira sa ulicom je sarajevski reper Cunami, koji je trenutno in u regionu. On je od svoje sedme godine posvećen treninzima u karateu i džijudžici. Do sada smo imali prilike da ga čujemo i vidimo u muzičkom stilu, ali ovog puta je svoje borilačke veštine pokazao i pred kamerama.

Naime, reper je svoju snagu upotrebio u borbi protiv voditelja Sulejmana Mema Haljevca u emisiji „Đir sa Memom“. Na njemu je isprobao borilačke veštine, a voditelj se nimalo nije dobro proveo. Borba je prekinuta onog trenutka kada je Memo zakukao.

„Dobro je, ne mogu više“, molio je Haljevac da izađe iz igre i dodao:

„Moja je greška što sam sa Cunamijem ušao u to rvanje i bacanje. Bio sam njegova vreća“, rekao je Memo.

PROČITAJTE JOŠ

Cunami je iskoristio emisiju da mladim ljudima ostavi korisnu poruku.

„Sportom se bavim od svoje sedme godine, karate i džijudžica su mi omiljeni sportovi. Treba se skloniti sa ulice, a uhvatiti se sporta. Sve je bolje kad si zdrav čovek, i u glavi i duhom. Što bi se reklo: „U zdravom telu, zdrav duh“. Poruka odmladini je da se bave sportom i čuvaju povreda. Ja sam imao povrede ramena, kolena, skočnih zglobova“, rekao je reper.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.