Šok obrt zbog „Zvezda Granda“: Mili i Ceca ponovo zajedno nakon pet godina

Showbiz 02. sep. 202120:06
Podeli:
Aleksandar Milic Mili i Svetlana Raznatovic Ceca
Aleksandar Milić Mili i Svetlana Ražnatović Ceca Foto:Dragan Mujan/Vesna Lalić/Nova.rs

Za 21 godinu uspešne saradnje muzički direktor "Grand" produkcije Aleksandar Milić Mili i Svetlana Ceca Ražnatović snimili su devet albuma, napravili stotine svetskih koncerata i dva najveća na Ušću, a 2016. godine prekinuli su saradnju. Međutim, oni će posle pet godina ponovo raditi na projektu, ali ovog puta na "Zvezdama Granda".

PROČITAJTE JOŠ

Današnja vest da će Svetlana Ceca Ražnatović biti član žirija u novoj sezoni najgledanijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ uzdrmala je Balkan. Naime, folk zvezda zauzeće svoju poziciju umesto Jelene Karleuše i maksimalno će se posvetiti ovom projektu za koji vlada ogromno interesovanje, kako kandidata, tako i milionskih gledalaca.

Zanimljivo je to što će Ceca i muzički direktor „Grand“ produkcije Aleksandar Milić Mili nakon pet godina ponovo biti zajedno. Naime, oni su sarađivali 21 godinu, te je za to vreme Mili Ceci uradio devet albuma među kojima su se izdvojili najslušaniji hitovi, a zajedno su radili stotine stadiona po svetu i dva najveća koncerta na Ušću.

Međutim, 2016. godine Milić je prekinuo saradnju sa pevačicom, ali su ostali u korektnim odnosima.

Foto: Zoran Kuzmanović Munja

Ovim povodom pozvali smo Aleksandra Milića Milija za komentar, koji je za Nova.rs izneo svoje mišljenje o promenama u takmičenju.

„Grand je produkcijska izdavačka kuća koja je posvećena muzici i izvođačima 17 godina. Podložan je promenama upravo u tom cilju da bi se podigao i rastao u smislu kredibiliteta i zanimljivosti, kako šoua, tako i kandidata“, rekao je Mili, a potom se osvrnuo na svoju dugogodišnju saradnicu Cecu.

Ceca Ražnatović, rodjendan, unuk, Željko Ražnatović
Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Ceca je moj saradnik bila u periodu od 1995. godine do 2016. godine, znači više od 20 godina. Ona je otpevala mojih devet albuma, napravili smo stotine stdiona i dva najveća koncerta na Ušću. To je definitivno usmerilo muziku na Balkanu, kao i taj ceo period. Drago mi je da je ona upravo došla u naš šou jer taj nivo zvezde i treba da bude u žiriju „Zvezda Granda“. Mislim da će to doprineti prosperitetu i raznolikosti „Granda“, rekao je Aleksandar.

Na pitanje po čemu će pamtiti Jelenu Karleušu u ovom muzičkom šou programu u kojem je godinama žirirala, Mili je imao samo reči hvale.

Foto: Zoran Kuzmanović Munja

„Jelena je imala svoju ulogu u žiriju oko koje se stvarno trudila i dala velike rezultate. Siguran sam da će Ceca uspeti da se snađe u toj jednoj takmičarskoj atmosferi i doprnese svojim senzibilitetom šou na svoj način“, završava Mili.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

BONUS VIDEO

 

Komentari

Vaš komentar