Snežana Đurišić o Cecinom žiriranju u „Zvezdama Granda“

Showbiz 02. sep. 202117:14
Podeli:
Snežana Đurišić, Snežana Djurišić
Snežana Đurišić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Nova sezona najgledanijeg muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" počinje 18. septembra, a učesnike i gledaoce na samom startu očekuje jedno veliko iznenađenje - nova članica žirija biće Svetlana Ceca Ražnatović.

PROČITAJTE JOŠ

Folk zvezda zauzeće stolicu Jelene Karleuše, koja više neće biti na mestu žirija u ovom muzičkom šou programu, iako je u „Grand“ produkciju uvek dobrodošla.

Cecino prisustvo u žiriju će doneti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici, a emisija „Zvezde Grada“ biće gledanija nego ikad.

Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sedeti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David.

Svetlana Ceca Ražnatović, rođendan, rodjendan
Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Ova novost oduševila je druge članove žirija, a za Nova.rs Snežana Đurišić istakla je svoje mišljenje o ovome.

„Kao muzički urednik „Zvezda Granda“ ne spadao u deo produkcije koji se bavi ovakvim vrstama odluka i promena. Smatram da je svako ko je stručan i kompetentan, ko ima uspešnu karijeru, ko vredno radi i voli svoj posao, zaslužuje da bude deo žirija „Zvezda Granda“, i svakako je to svako ko je sedeo i ko će sedeti na tom mestu. Ceca je svakako umetnik koji spada u ovu kategoriju i kao takva je dobrodošla“, rekla je folk zvezda za naš portal.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar