Svetlana Ceca Ražnatović u žiriju Zvezda Granda

Showbiz 02. sep. 202115:34 > 16:21
Podeli:
Ceca Ražnatović, rodjendan, unuk, Željko Ražnatović
Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Nova sezona “Zvezda Granda” počinje 18. septembra, a učesnike i gledaoce na samom startu očekuje jedno veliko iznenađenje – nova članica žirija biće Svetlana Ceca Ražnatović.

Sigurni smo da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom show programu.

PROČITAJTE JOŠ

Njeno prisustvo u žiriju će doneti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici a emisija “Zvezde Grada” biti gledanija nego ikad.

Pored ove velike novosti u sastavu stručnog žirija, za gledaoce smo pripremili još noviteta jer će se promeniti i dobro poznata scenografija i u novu sezonu ulazimo sa vizuelnim identitetom koji odgovara najgledanijem show programu po svim svetskim standardima.

Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sedeti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David.

Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvek dobrodošla.

Bonus video

INTERVJU Isak Šabanović i Valentina Kuzmanović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.