Podeli
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/ PIXSELL

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović u septembru će dobiti sina, a ona je sada po prvi put progovorila o trudnoći.

“Hvala bogu, konačno sam dobro. Prva tri meseca imala sam mučnine kakve nisam mogla ni da zamislim. Iz dana u dan, od ujutru do uveče, bilo mi je toliko loše da nisam ni primetila svu težinu karantina, a onda su mučnine nestale bukvalno preko noći, baš kao što su počele. Sada se osećam snažno kao nekada, pa sam se čak vratila treninzima, naravno znatno drugačijim nego ranije”, rekla je Sofija za “Hello”.

Jović iz prethodne veze već ima sina, a kako kaže Sofija, on već planira i treće dete.

“On već planira treće. (smeh) Bio je veoma srećan, ali za razliku od mene, a upravo zato što već ima dete, potpuno je spreman za sve što nas očekuje. To njegovo iskustvo mnogo mi znači kad idemo na ultrazvuk, dok brinem da li će sve biti u redu… Luka tačno zna kad treba da mi kaže “nisi debela, već trudna” ili “lepa si”, jer lagala bih kad bih rekla da nema dana kad mi se uopšte ne dopada ono što vidim u ogledalu. Teško se navikavam na to da ne mogu da obučem ni jednu suknju ili farmerke koje sam ranije nosila. Uvek sam se šalila da ću kad budem trudna, biti kao slonica, jer ću sebi dozvoliti da jedem sve što poželim, ali – nisam imala predstavu kako će to konkretno izgledati”, kaže manekenka.

View this post on Instagram

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Vaš komentar