Sin Tanje Savić razgovarao s njom: Mnogo sam plakao za tobom

Showbiz 24. avg. 202019:09
Podeli:
Tanja Savic sa decom
Foto: Instagram/tanja_savic_private

Od aprila kada je muž Tanje Savić odveo njihove sinove u Australiju, deca nisu pričala sa majkom duže od nekolikio minuta, i to uz nadzor. Međutim, kako je Tanja ispričala, nedavno je uspela da priča sa mlađim sinom Đorđem

„Nakon četiri meseca, Đorđe je uspeo da se skloni iz dnevne sobe u toku poziva i prvi put je razgovarao otvoreno sa mnom. Sada sam sigurna da i on shvata koliko ja patim. Nakon bezbroj pitanja na koja ni sama nemam odgovor, poput „kada ću doći“, krenuo je da mi iskazuje osećanja i rekao: „Ja sam mnogo plakao za tobom kada sam odlazio“. To su veoma teške situacije…“, rekla je Tanja za magazin „Gloria“.

Ona dodaje da je istrajna u svojoj borbi da dečake vrati u Srbiju, i da joj u ovim teškim trenucima veoma znači podrška koju prima sa svim strana.

PROČITAJTE JOŠ

„Čak i sada kada mi je ovoliko štete naneo, moja duša ne zna da mrzi, jedino mi je bitno da zaštitim svoju decu i sebe, na sve načine pokušavam da dođem do njih. Imam podršku čitave porodice, a posebnu snagu daju mi poruke koje stižu od žena koje prolaze kroz ovakve nedaće“, kaže pevačica.

Tanja Savić
Foto: Instagram/tanja_savic_private

Savić kaže da je više puta bila izmanipulisana, a da je najveće neslaganje među supružnicima vladalo zbog neslaganja oko mesta stanovanja.

„Mi smo jednostavno morali da se raziđemo jer je situacija između nas bila nepodnošljiva. Naše svađe su škodile deci, to ne bi bila zdrava sredina za odrastanje. Kada me je lagao da deca imaju temperaturu žarko sam želela da budem uz njih, ali zbog straha od njegovih burnih reakcija, kojih je bilo i ranije, nisam se usudila. Uz to me je on od toga odgovarao. Tokom dana, kada sinovi nisu bili kod mene, znajući na šta je moj muž spreman činila sam sve da sprečim da napuste Srbiju bez moje saglasnosti. Kao da sam osećala šta smera. U australijskoj ambasadi ništa nisam mogla da saznam, svi su me slali na neku drugu adresu“, priča Tanja.

Komentari

Vaš komentar