severina cipele
Foto: Instagram/severina

Nakon pljačke stana Severine Kojić, u Zagrebu, prikom čega su vezali njenu kućnu pomoćnicu i uzeli nakit, oglasila se pevačica.

Pročitajte još:

„Ovo danas… Razumete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, pre svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju pre svega sentimentalnu vrednost, ali s tim ću se lakše nositi. Stvari imaju vrednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno vreme bez mog deteta ne može se nikad nadoknaditi“, rekla je Severina za Jutarnju list.

Podsetimo, u Severinin stan u Zagrebu upali su nepoznati ljudi i vezali njenu kućnu pomoćnicu, uzeli su pevačicin nakit,a zatim pobeglu u nepoznatom pravcu.

Navodi se da pevačica nije bila u stanu u trenutku upada, ispred zgrade nakon pljačke bilo je nekoliko policijskih automobila, a u stanu je obavljen uviđaj.

„Danas u popodnevnim satima u stanu koji je u vlasništvu ženske osobe (49) počinjeno je kazneno delo razbojništva nad ženskom osobom u starosti 65 godina od strane dva zasad nepoznata počinioca uz upotrebu telesne snage. Tom prilikom je otuđen nakit. Materijalna šteta se još utvrđuje. U događaju nije bilo povređenih osoba. Sprovodi se dalje kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaženja počinilaca“, rekli su za hrvatske medije u zagrebačkoj policiji.

„Hvala Bogu, svi su dobro. Za sve ostalo vas moramo usmjeriti na policiju“, izjavio je ranije Severinin PR za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.