Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER

Pevačica Selena Gomez nedavno je komentarisala pesmu "Rare" sa novog, istoimenog albuma, te je istakla da se ponekad oseća kao da će biti zauvek sama.

Naime, pevačica je u razgovoru za „Genius“ objašnjavala tekst pesme i pomenula da se tokom proteklih par godina osećala jako loše, kao i da je njeno samopouzdanje bilo narušeno. Ona tvrdi da u pesmi pokušava da objasni da nije savršena, ali da je svejedno vredna ljubavi, te da se nada da neće zauvek biti sama.

PROČITAJTE JOŠ

„Nisam želela da ova pesma zvuči kao da sam najsavršenija i da zaslužujem sve. Želela sam da nekako objasnim da mogu biti nesavršena, ali da sam svejedno posebna i da kao takva zaslužujem ljubav i nežnost. Pesma je stvorena kada sam se osećala jako loše i kada sam imala problema sa samopouzdanjem. Zapravo, mislim da uvek imam problema sa samopouzdanjem, ali da to vremenom učim da kontrolišem. Svakako radim na tome“, izjavila je pevačica za pomenuti medij i dodala:

„Ponekad se probudim ujutru i mislim da ću zauvek biti sama, ali kada malo bolje razmislim o tome, nadam se da postoji neko za svakoga“, zaključila je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.