Foto:EPA/PAUL BUCK

Nekadašnja Diznijeva zvezda i pop pevačica Selena Gomez, nedavno je objavila pesmu "Feel me" , čime je ponovo započela niz spekulacija o svojoj ljubavnoj vezi sa pevačem Džastinom Biberom.

Naime, Selena Gomez objavila je svoj novi singl „Feel me“ kojim je želela da obraduje fanove. Oni koji prate pevačicu tvrde da im numera nije nepoznata, s obzirom na to da ju je Selena već pevala na koncertu 2016. godine, kada je jasno izjavila da ju je posvetila svojoj bivšoj velikoj ljubavi, pevaču Džastinu Biberu.

U brzoj pop pesmi, Selena šalje poruku bivšem dečku kome poručuje da je uvek bila verna i iskrena, a da je on taj zbog kojeg se njihova veza raspala. Pevač joj nije ostao dužan, te je u jednom od intervjua koji je nedavno dao inostranim medijima izjavio da mu je jako žao načina na koji se poneo u vezi sa Selenom, te da je bio „nemaran i egoističan“ partner.

„Mislim da sam bio povređen u prethodnoj vezi. U toj vezi sam odlepio, bio sam divljak, bio sam nemaran i egoističan“ , izjavio je Biber u intervjuu za „Apple music“.

Njihovi komentari samo dublje otvaraju priču o nekada najpopularnijem holivudskom paru čija je veza godinama bila glavna tema svetskih medija.

Selena i Džastin prvi put su stupili u vezu 2012. godine,  da bi u godinama koje su usledile provodili vreme zajedno ili odvojeno. Mirili su se i svađali, a usputno su se zabavljali i sa drugim ljudima iz Holivuda. Tokom njihove kratke svađe 2013. godine, posle koje je usledio raskid, pop pevač na kratko se zabavljao sa manekenkom Hejli Baldvin – svojom sadašnjom suprugom – da bi se samo par meseci kasnije ponovo pomirio sa Selenom.

Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER

Nakon što su Selena i Biber poslednji put pokušali da budu u srećnoj vezi u maju 2018. godine, Biber je iznenada ponovo uplovio u vezu sa Hejli, a potom je i tajno oženio u julu prošle godine.

Selena je, međutim, teško podnela ovu vest, te je samo mesec dana kasnije doživela nervni slom i završila na psihijatriji u Los Anđelesu. Posle višemesečne terapije i dijagnostifikovane depresije, pevačica je nastavila svoju muzičku karijeru, te je snimila pesmu „Lose you to love me“,  koju je posvetila upravo planetarno popularnom pevaču.

„Uvek smo uletali u ljubav slepo, morala sam da te izgubim da bi me želeo, ovaj ples me je ubijao, morala sam da te mrzim da bi me voleo“ , glasi jedan deo pomenute numere.

Da u svojoj patnji nije usamljena, svedoče i mnogobrojne spekulacije iz kraja 2019. godine o tome da je Biber nesrećan u svom braku sa manekenkom, te da i dalje pati za bivšom ljubavi.

„Džastin je pod užasnim pritiskom zbog svega što se dešava sa Selenom, oseća se jako loše i nedostaju mu. Ne želi da ga ona mrzi, želeo je da sa njom provede život. Zaljubljen je u sadašnju suprugu, ali Selenu Gomez voli, tu je velika razlika“ , izjavio je tada izvor blizak pevaču za američke medije.

Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT