„Policajac me pitao: Pa da li je udario dete, gospođo?“

Showbiz 03. jul. 202115:33 > 16:00
Podeli:
Ana Mihajlovski Foto: Instagram/an_amihajlovski

Ćerke voditeljke Ane Mihajlovske doživele su traumu, kad je nesavestan vozač na pešačkom prelazu pregazio pudlu koju su devojčice izvele u šetnju na povocu. Vozač je pobegao sa lica mesta, a nadležni organi tragaju za njim.

PROČITAJTE JOŠ

Voditeljka je zahvalna policiji na angažovanosti, pa je rešila da i pored njihove pomoći uzme stvar u svoj ruke. Naime, ona je izričita u tome da preko advokata i sekretarijata pronađe vozača automobila, ali i autobusa koji je vozio nedozvoljenom brzinom iz suprotnog pravca.

„Mi ćemo svakako bez obzira na rad policije putem advokata dati sve od sebe da pronađemo vozača autobusa. Ne radi se ovde o želji za „osvetom“ i kaznom, već o želji da iz ovog svi mi naučimo nešto. Sekretarijat za saobracaj je nakon gledanja snimka samoinicijativno pokrenuo postupak zastite tog prelaza i nadam se da ce nesto dobro izaci iz ovoga bar za druge. Nažalost, nekako uvek učimo na teži način, ali snimak stravične brzine tog autobusa, nažalost, pokazuje ponašanje mnogih vozača drugih autobusa koji bezumno jure bez ikakvog usporavanja, dok su pešaci na pešačkom. Snimak ovog autobusa, njegova brzina kojom je došao i prošao tik pored dece, treba svima njima da pokaže koliko je to bila stravična situacija i kako je mogla tragično da se završi. Svakako sam dobila informaciju da policija radi na slučaju i ja sam im zahvalna na tome, ne samo zbog moje dece već zbog svih onih koji su primorani bezumno da trče preko pešačkih prelaza dok oko njih lete automobili“, kaže Ana za Nova.rs.

Voditeljka je juče izjavila da je njenu porodicu zadesila velika tragedija jer je izgubila ljubimca, a njena deca veliki šok jer su za dlaku izbegla nesreću.

Ana Mihajlovski Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Nakon gledanja snimka, situacija je poprilično drugačija. Sinoć je na tom pešačkom prelazu pukom srećom izbegnuta velika tragedija. Dok su maloletne osobe prelazile ulicu na pešackom, vozila su jurila oko njih duplo brže od dozvoljene brzine, iako po zakonu moraju prvo usporiti pred pešački, a zatim i stati čim pešak kroči na prelaz. Čak je i vozač gradskog autobusa jurio kao lud, u sekundi se stvorio kod pešačkog prelaza. Nije važno čija su deca u pitanju, na kraju krajeva, hajde da kažemo da je pas ‘objekat’ i da može da ga gazi ko gde hoće, maloletna deca su bila životno ugrožena, a na tu moju konstataciju policijac me je upitao: ‘Pa da li je udario dete, gospođo“, ispričala je Mihajlovska za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar