Ćerke voditeljke Ane Mihajlovski doživele su traumu kad je bahati vozač na pešačkom šrelazu pregazio njihovog psa kog su devojčice izvele u šetnju. Vpzač je pobegao s lica mesta, a voditeljka je izjavila da su i ona i njene ćerke i dalje u šoku.

Redakcija Nova.rs došla je u posed snimka nemilog događaja, na kom se vidi kako vozač koji je pregazio psa voditeljke beži sa lica mesta.

Podsetimo, voditeljka Ana Mihajloviski ispričala je za „Blic“ šta se tačno desilo i kako je došlo do toga da bahati vozač pregazi njenu pudlu na pešačkom prelazu, koju su njene ćerke izvele u šetnju.

PROČITAJTE JOŠ

„Na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici u Zemunu zaustavila su se vozila koja su propustila decu. Na otprilike dve trećine pešačkog prelaza, vozač “dačije sandero” metalik sive boje iz drugog pravca projurio je i pored dece koja se nalaze nasred pešačkog i pregazio psa koji je uginuo odmah. Potom je dao gas i pobegao s lica mesta. Ćerke su bile u šoku. Očevici su odmah prišli da im pomognu, izašli su neki vozači, jedan čovek je na motoru pokušao da stigne “dačiju sandero”, ali nije uspeo“, rekla je uplakana voditeljka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare