Foto: Nova.rs

"Strogo vodim računa o tome da budem u društvu vakcinisanih ljudi. Svi glumci koji se sa mnom nalaze na setu su vakcinisani. Ja i dalje, stalno nosim masku, iako sam vakcinisana. Čuvam se i čuvam druge", govori legendarna glumica Jelisaveta Seka Sablić u razgovoru za Nova.rs.

Sedamdesetdevetogodišnja glumica 23. januara ove godine primila je prvu dozu vakcine protiv koronavirusa. Tada je u razgovoru za Nova.rs otkrila da je primila kinesku vakcinu i da je oduševljena celim procesom imunizacije. Rekla je da se oseća dobro, da nema nikakvih nuspojava i da veruje u nauku i medicinu.

PROČITAJTE JOŠ

„Veoma malo sam čekala, zaista sam zaprepašćena da sve to tako funkcioniše. Sve čestitke ljudima koji su ovo organizovali“, rekla je Seka tada.

Tri dana kasnije, takođe u razgovoru za Nova.rs, Seka Sablić je izjavila da se nakon vakcinacije „osećam odlično, super sam, pijem džin tonik i uživam“.

Legendarna glumica bila je prva u redovima za vakcinu. Nakon toga je primila i drugu, ali i treću dozu vakcine protiv koronavirusa.

Danas govori da se i dalje čuva i pazi od pošasti koja nas je zadesila, ali i apeluje na mlade ljude da se vakcinišu.

„Trenutno sam u šminkernici, na poslednjim danima snimanja filma Kuća na tri sprata, mlade rediteljke Sande Mitrović“, govori Seka.

„Sedim unutra sa maskom, ne skidam je. Jedino kada snimam svoje scene moram da skinem masku, zbog prepoznatljivosti, ali inače, vodim računa“, rekla je glumica.

Sa njom se na setu nalaze i Vesna Trivalić, Dragan Jovanović, Boda Ninković, Nataša Tapušković, Miodrag Radonjić, Pavle Mensur, Vanja Nenadić i mnogi drugi. Seka Sablić kaže da su svi glumci vakcinisani i da svi vode računa da poštuju epidemiološke mere.

„Strogo vodim računa o tome da budem u društvu vakcinisanih ljudi. Svi glumci koji se sa mnom nalaze na setu su vakcinisani. Ja i dalje, stalno nosim masku, iako sam vakcinisana. Čuvam se i čuvam druge“, rekla je Seka.

Kada je reč o novom filmu na kojem radi, glumica navodi da se snimanju uskoro bliži kraj.

„Snimam već neka dva meseca. Ovo su završni dani na setu. Mogu da kažem da je scenario divan i jedan od boljih koji sam čitala u poslednje vreme. Sve je korektno i sve je u najboljem mogućem redu. Sandra je divna mlada rediteljka. Slatka devojčica. Bićemo na setu još nekoliko dana i to je to“, objasnila je Seka.

Oduševljena je i jer će se naći sa drugim velikim glumačkim imenima u ovom filmu.

„Vesna, Gagi, Boda, Nataša, Miodrag, svi oni zajedno, lepota do lepote“, zaključila je Seka u razgovoru za Novu.

BONUS VIDEO: Nova.rs na snimanju serije „Kljun“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)