Seka Sablić o starim slikama: Bože, što sam bila dobra riba

Showbiz 30. apr. 202113:44
Podeli:
Jelisaveta Seka Sablić Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Popularna glumica Jelisaveta Seka Sablić otkrila je jednom prilikom da joj nije jasno zbog čega je nisu zvali da igra određeni tip uloga. Komentarišući svoje stare fotografije u jednom od mnogobrojnih intervjua za domaće medije, Seka je istakla da je bila "dobra riba".

„Nikad nisam dobila ulogu zavodnice. Sad kad pogledam svoje stare snimke i slike, pomislim – „Bože, što sam bila dobra riba“. Nije mi jasno šta mi je falilo, pa mi to nikad nisu dali da glumim. Eto, to nikad nisam bila“, našalila se ona svojevremeno.

PROČITAJTE JOŠ

Sablić je u svojoj monografiji otkrila još jedan zanimljiv detalj iz prošlosti. S obzirom na to da je imala teško detinjstvo, u najranijem dobu joj je velika želja bila da kad poraste bude bogata.

„Moj otac je poreklom sa Banije, pa smo često porodično odlazili u njegovo selo koje se zove Mala Gradusa. Tamo su ljudi bili još gladniji nego mi u gradu, tako da im je otac često slao pakete iz Beograda. Moglo bi se reći da je celo moje detinjstvo zapravo bilo lepo. Obeleženo siromaštvom, ali bez muke, bez gladi. Otac je radio i brinuo da uvek budemo siti. S druge strane, moja majka uvek je želela da izađe – u pozorište, u bioskop, bila je željna „provoda“, „luksuza“…“, napisala je ona i dodala:

„Tako sam ja, kao mala, stalno govorila kako ću biti bogata. „Kad porasteš, šta ćeš biti?“ – „Biću bogata!“ Naravno, u realnosti je ispalo potpuno suprotno od toga, iako sam ostala pri stavu da je veoma važno obezbediti dostojan život koji ne podrazumeva poniženja. Međutim, kako sam odrastala, sve više su me zanimale nematerijalne vrednosti.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar