Seka Sablić: Rođendan sam proslavila u vili s bazenom

Showbiz 17. jun. 202111:43
Podeli:
Foto: Promo/Vip

Jugoslovenska diva i legendarna srpska glumica, Jelisaveta Seka Sablić, nedavno je proslavila svoj 79. rođendan. U razgovoru za Nova.rs navodi da ga je provela u društvu reditelja i glumaca, jer trenutno finalizuje snimanje serije "Tri muškarca i tetka".

„Rođendan sam proslavila najbolje moguće“, rekla je na početku razgovora Seka Sablić za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

„Radila sam tog dana. Proslavila sam ga usred posla s ljudima koji su mi trenutno bliski – glumci, reditelji i producenti. Reditelj serije je proslavljao rođendan istog dana, tako da smo slavili zajedno. Sve je bilo sjajno“, govori glumica.

Skromno navodi da se rođendan održao u vili sa bazenom, kako kaže, kao da su neki „veliki ljudi.“

„Sve je bilo bajno pored iznajmljene kuće sa bazenom, kao da smo neki veliki svet“, rekla je ona skroz smeh za Nova.rs.

Dodaje još da se trenutno nalazi u gužvi jer puno radi.

„Završava se snimanje serije ‘Tri muškarca i tetka’, u strašnom smo finišu. Non-stop radimo i snimamo“, dodala je glumica za Nova.rs.

Jelisaveta Seka Sablić rođenda je 13. juna 1942. godine. Ona je srpska filmska, pozorišna i televizijska glumica, koja slovi za najveću domaću komičarku ili kraljicu komedije, kako je često nazivaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Seka Sablić (@seka.sablic)

Karijeru je započela pre više od pedeset godina da bi danas bila jedna od najpopularnijih i najvoljenijih glumica u svim zemljama bivše Jugoslavije. Naklonost filmske kritike i obožavanje publike postigla je kao Kristina u crnoj komediji Maratonci trče počasni krug. Veliki uspeh ostvarila je u komedijama Burduš, Tesna koža 3, Rad na određeno vreme, Moj tata na određeno vreme, Sekula i njegove žene, Druga Žikina dinastija i Sekula se opet ženi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Seka Sablić (@seka.sablic)

Izuzetne komičarske sposobnosti pokazala je kao drugarica Seka u TV–seriji Bolji život i kao sekretarica Marijana u Srećnim ljudima. Zenit nove popularnosti doživela je zahvaljujući sitkomu Ljubav, navika, panika iz 2005. godine, pa zatim petnaest godina kasnije, sa komedijom Tri muškarca i tetka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar