Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica Goga Sekulić rešila se nekretnine na Zvezdari iz koje su izvršitelji hteli da je isele zbog neizmirenih rata u švajcarskim francima. Kada je otplatila kredit i dobila banku na sudu, prodala je stan pa trenutno sa sinom živi kao podstanar na Vračaru dok ne kupi novu nekretninu.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Goga Sekulić, koja je poslednjih dana glavna tema u svetu šoubiznisa zbog razvoda od supruga Uroša Domanovića nakon šest godina braka, prodala je svoj stan na Zvezdari i privremeno živi kao podstanar na Vračaru, saznaje redakcija „Nova“.

Naime, folkerka je davne 2007. godine podigla kredit u švajcarskim francima i kupila stan od 30 kvadratnih metara u Ulici Dimitrija Tucovića za 52.000 evra. Nedugo nakon što je postala vlasnica nekretnine krenule su muke jer joj je mesečna rata za kredit porasla za 450 evra. Ona je u početku odbijala da plaća razliku od dogovorene sume, da bi kasnije tužila banku i dobila sudski spot. Ona je u međuvremenu dobijala i opomene za iseljenje iz stana zbog neimirenih računa, ali uspela je da se izbori do kraja, otplati kredit od 80.000 evra i zadrži nekretninu.

Kada se udala, preselila se kod supruga u Cirih, ali je pre dve godine odlučila da se sa sinom Vasilijem Andrejem vrati u Beograd.

„Goga je kvadraturu stana birala dok je bila devojka i nije imala porodicu. Za nju je prostor od 30 kvadratnih metara bio sasvim dovoljan, ali po doseljenju u sprsku prestonicu postao je tesan za nju i dete. Dugo je bila u pregovorima oko prodaje i na kraju je uspela da ga proda za dobru svotu novca“, otkriva naš izvor.

Prema našim daljim saznanjima, Goga trenutno živi kao podstanar na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save. Iako njeni roditelji imaju komfornu i veliku kuću, ona nije želela da se vrati kod njih već sama živi sa detetom.

„Trenutno je u fino opremljenom stanu, gde ima dovoljno prostora za nju i dete. Za sada nema dadilju i sve obaveze prema sinu sama obavlja, uz malu pomoć njenih roditelja. Ona će neko vreme boraviti tu, a trenutno se renovira stan na Crvenom krstu gde će se uskoro preseliti. Pored toga, postoji mogućnost da će Goga i kupiti taj stan u koji treba da ode jer svakako ne planira dugo da živi kao podstanar“, rekla je jedna pevačicina prijateljica.

Podsetimo, Pevačica Goga Sekulić i njen suprug Uroš Domanović okončali su bračnu zajednicu pre šest meseci, a nedavno su kod avokata podneli papire za razvod braka. S obzirom na to da pevačica i svetski prvak u džiju-džicu ne žive zajedno dve godine zbog poslovnih obaveza, daljina je presudila da se definitivno raziđu i stave tačnu na šestogodišnji ljubavni odnos, u kojem su dobili sina Vasilij Andreja. Bračni problemi nastali su tokom pandemije pre dve godine kada se Sekulićeva sa sinom preselila u Beograd, a Uroš ostao u Cirihu.

Foto: Printscreen/Instagram/sekulicgoga

Ona je ova saznanja pre nekoliko dana potvrdila za naše medije.

„Tačno je da se razvodim nakon šest godina braka. Uroš i ja smo se sve sporazumno dogovorili. Ne postoji treća osoba, jednostavno je daljina bila jača od nas. Prioritet nam je naš Vasilij Andrej i obaveze prema njemu, pa samim tim Uroš i ja imamo fantastičnu komunikaciju i uvek će tako biti“, kazala je ona.

BONUS VIDEO: Boban Rajović otkriva tajne srpske estradne mafije

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar