RTS Vučićevu glavu nalepio na jednog od članova grupe Idoli

Showbiz 28. jul. 202113:02 > 29. jul. 2021 11:4110 komentara
Podeli:
Foto: Printscreen/RTS

Iako Javni servis obično trpi kritike građana koji su nezadovoljni njihovim mahom neobjektivnim izveštavanjem o predsedniku države i vladajućoj partiji, sportska redakcija napravila je mali iskorak, zbog čega uživa pohvale na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ

Jer, novinar Radio-televizije Srbije je, dok je gledaocima približavao surfovanje, pomenuo novi talas, pa objasnio: „Ne mislim na ovaj novi talas“.

Na ekranima se potom pojavila slika „Idola“, a u pozadini je išla pesma „Niko, niko kao ja“, dok je na fotografiji na glavi jednog od članova „Idola“ nalepljen lik Aleksandra Vučića. I to, ni manje ni više, nego pored Nebojše Krstića, marketinškog stručnjaka.

Sve to izazvalo je urnebesne reakcije na Tviteru. Među prvima se oglasila Dragana Rakić, potpredsednica Demokratske stranke.

„Počeli i ovi sa RTS Sport da se zezaju sa Vučićem. Usred emisije o Olimpijskim igrama namontirali Vučićevu glavu na telo jednog od članova grupe idoli“, napisala je ona na Tviteru. Potom je fotografiju podelio i Srđan Milivojević, član Glavnog odbora Demokratske stranke.

 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar