Aleksandar Vučić na konferenciji Foto:N1

Predsedniku Srbije opet se nije dopalo pitanje koje mu je postavila koleginica s N1.

Jučerašnju pres konferenciju Aleksandra Vučića obeležio je jedan vrlo čudan detalj, mada možda i nije čudan, imajući u vidu „ljubav“ između njega, s jedne i kolega s N1 televizije, pre svih Žakline Tatalović.

U momentu kad mikrofon preuzima ova koleginica i sprema se da Vučiću postavi pitanje, faca predsednika Srbije poprima grč koji prerasta gotovo u gađenje.

Pogledajte kako prvi čovek Srbije nije uspeo da „sakrije oduševljenje“ što mu je upravo Žaklina Tatalović postavila pitanje:

Šta je bio motiv da Vučić reaguje ovako nismo uspeli da saznamo iz njegovog najbližeg okruženja.

PROČITAJTE JOŠ:

Žaklina Tatalović za Nova.rs kaže da u momentu kad postavlja pitanja nije koncentrisana na reakcije sagovornika:

„U tom trenutku ne primećujem reakcije nikog, koncentrisana sam na ono što predsednik odgovara. Juče sam bila iznenađena što je više puta ponovio “nemam pojma o čemu pričate”, ne mogu da verujem da Aleksandar Vučić nije obavesten o nekim važnim stvarima. Bilo je očekivano da neće dozvoliti ministru Udovičiću da odgovara na pitanja“.

Inače, u odgovoru na pitanje novinarke N1 kako komentariše činjenicu da su članovi navijačke grupe koju predvodi uhapšeni Veljko Belivuk obezbeđivali njegovu inauguraciju, predsednik Srbije je rekao da Belivuk nije član Srpske napredne stranke, ali i da jeste, to samo govori u pozitivnom svetlu o SNS, jer je Belivuk uhapšen.

#To nije tačno, ali i da jeste, ne razumem. Pa mi hapsimo ministre, poslanike, predsednike oština iz SNS. Nisam shvatio smisao toga, to bi valjda govorilo u dobrom svetlu o SNS, a ne u lošem“, poručio je Vučić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare