Riki Martin objavio video strasnog poljupca sa mužem

Showbiz 18. maj. 202018:03
Podeli:
Foto: The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Latino muzička zvezda Riki Martin, objavio je na društvenim mrežama video strasnog poljupca sa svojim suprugom Džvanom Josefom.

Video poljubac deo je novog spota za  numeru „Antes Que El Mundo Se Acabe“, koju je reper Reisdente napisao tokom izolacije zbog pandemije koronavirusa. Kako je izjavio za američki „Bilboard“, pisanje numere za njega je imalo terapeutsko dejstvo.

PROČITAJTE JOŠ

U spotu se mogu videti parovi iz celog sveta koji na isti način poput Rikija i Džvana razmenjuju poljupce.

Iako u videu možemo videti i druge poznate parove poput repera Bed Banija i njegove devojke Gabrijene, Lionela Mesija i njegove supruge Antonele, glumca Bena Afleka i njegove devojke Ane de Armas, ovo je jedan od retkih spotova koji u sebi sadrži snimke i drugih parova koji ni na koji način nisu javno eksponirani.

„Želeo sam da moj prvi udarni singl sa novog albuma bude neka vesena, dens pesma, ali ne osećam se kao da mi se pleše sada. Umesto toga, želeo sam da prikažem lančane poljupce različitih parova iz celog sveta“, izjavio je reper za pomenuti medij.

Riki Martin je ovaj video objavio na svojim društvenim mrežama, želeći da pošalje poruku mira, ljubavi i tolerancije svim svojim fanovima, ali i zbog podrške svom mladom kolegi za čiji je spot pristao da snimi strasnu scenu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar