Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Jelena Karleuša i Marija Šerifović nakon svađe zbog diskvalifikovane zvezde Granda Vanje Knežević ipak razgovaraju, sudeći po objavama sa snimanja novih epizoda ovog muzičkog takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, Karleuša i Šerifović i dalje sede jedna pored druge u žiriju, a na snimku se vidi kako razmenjuju reči, a potom i đuskaju na svojim mestima, očigledno vidno raspoložene.

Marija je ovaj snimak podelila i na svom Instagram nalogu, sa emotikonom koji se smeje do suza, a usput je i dodala opis „Show must go on“.

Jelena to na svom nije učinila, mada i dalje ne prati koleginicu na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, sukob između Jelene i Marije nastao je kada se Šerifović oglasila povodom diskvalifikacije kandidatkinje Vanje Knežević, kojoj je bila mentor.

Marija Serifovic Jelena Karleusa
Foto: Instagram/zvezdegranda

Jelena ju je tada otpratila sa Instagrama, jer od nje nije dobila očekivanu podršku, što bi ona, kako je potom objavila na svom Instagramu, za nju sigurno učinila, da je situacija bila obrnuta.

Marija Serifovic Jelena Karleusa
Foto: Instagram/serifovic

„Povodom izjava Marije Šerifović: Da je neko pozvao na njeno razbijanje glave i linč njene porodice, prva bih reagovala i podržala diskvalifikaciju takvog takmičara. Nažalost, Marija to nije učinila i svojim izjavama je dodatno opravdala užas koji ja i moja porodica preživljavamo bez ikakvog razloga“, napisala je Jelena 19. marta i dodala:

PROČITAJTE JOŠ

„Dodaću, Marija je koristila mnogo gore reči od ‘obukla si se kao tetka’ prema kandidatima, nije to objasnila i zaštitila mene kao člana žirija. Ona odlično zna da komentarisanje nečijeg pevanja, oblačenja i scenskog nastupa nikako ne može da bude „psihičko zlostavljanje“ već deo našeg posla kao žirija“, nastavila je.

„Svako ko ima psihološke smetnje i konstruktivnu kritiku doživljava kao torturu, ne treba da se bavi šou biznisom, što je Mariji vrlo jasno. Tužna sam i razočarana što ovo doživljavam, ali uz pomoć miliona mojih fanova, dragih kolega i Grand produkcije koja je jasno osudila celu ovu farsu, biću još jača“, zaključila je tada Karleuša.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)