Foto: Arhiva

Pop zvezda Jelena Karleuša, napisala je na Instagramu da je njena "ljuta rivalka", folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, zapravo njen fan. Razlog tome je bila vest koju su objavili domaći mediji, a u kojoj se navodi da Ceca pomaže diskvalifikovanoj takmičarki Zvezda Granda, Vanji Knežević, da snimi pesmu.

PROČITAJTE JOŠ

„Svetlana Ražnatović je moj fan. Žao mi je što je ova devojka ne bi interesovala u životu da nije imala veze sa mnom i što je motiv da joj pomogne najgori mogući, a to je mržnja prema meni. Prestrašno i sramotno. Mislila sam da se Ražnatovićka posle brukanja, kada je pevala onom sportisti u kafiću na rođendanu, malo dozvala pameti, jer se tim gestom zgadila svima, ali ona je nastavila sa zvanjem novinara na suđenja sa mnom kako bi opet dobila malo medijskog prostora, jer je nema već dugo na mapi“, napisala je Karleuša na Instagramu.

„Moj savet je da se kao baba posveti unucima i štrikanju. Ja nisam kriva što je njeno prošlo, i hvala, konačno!“, zaključila je Karleuša.

Diskvalifikovana takmičarka Zvezda Granda Vanja Knežević, privukla je pažnju javnosti nakon javnih prepirki i svađa sa Karleušom. Karleuša ju je u emisiji, kako govori Knežević, vređala, a ona je potom na svom Instagram storiju podelila komentare ljudi koji su je podržali, ali koji su u sličnom maniru vređali Jelenu.

Zbog toga je izbačena iz takmičenja.

Domaći mediji objavili su vest u kojoj se navodi da Svetlana Ceca Ražnatović „pomaže Vanji da snimi pesmu“.

karleuša instagram
Foto: Instagram/karleusastar

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (3)