Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Pop zvezda Marija Šerifović, stigla je na snimanje nove epizode šou programa "Zvezde Granda". Prilikom odgovaranja na pitanja novinara, pevačica je istakla da nema problem da se pozdravi sa svakim kolegom, pa samim tim i sa Jelenom Karleušom, s kojom je nedavno ušla u sukob zbog diskvalifikovane takmičarke Vanje Knežević.

„Spremna sam za novi krug. Krećemo da snimamo peti, jako važan krug. Ja moram da budem iskrena i sa temom Vanje Knežević sam završila. Snimanju se radujem i radujem se nastavku snimanja s novim kandidatima. Sve što sam imala da kažem na tu temu, rekla sam, ta tema je zatvorena“, rekla je Marija Šerifović na početku razgovora s medijima.

PROČITAJTE JOŠ

Na pitanje da li će se pozdraviti s Jelenom Karleušom, sa kojom je ranije ušla u sukob, Marija je odgovorila:

„Radujem se susretu sa svim svojim kolegama i nemam problem da se pozdravim sa svakim kolegom sa kojim radim i sarađujem.“

Istakla je još da joj Saša Popović nije zabranio da priča o slučaju Karleuša – Knežević.

„Meni niko ništa nije zabranio niti može da mi zabrani“, rekla je ona.

Dotakla se i svojim Jutjub emisija, navodeći da trenutno pravi pauzu od snimanja.

„Bila sam aktivna u martu mesecu, imam previše obaveza sada, nisam sigurna da li ću nastaviti. U slobodno vreme kada budem imala nešto pametno da prezentujem publici, ja ću to uraditi“, rekla je Marija Šerifović.

Marija Šerifović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Novi album, kaže, stiže kada prođe pandemija koronavirusa.

„Album čeka, pesme čekaju, ali ne bih da to radim sada, već sve ovo kada prođe“, zaključila je ona.

Podsetimo, diskvalifikovana takmičarka Zvezda Granda Vanja Knežević, privukla je pažnju javnosti nakon javnih prepirki i svađa sa Karleušom. Karleuša ju je u emisiji, kako govori Knežević, vređala, a ona je potom na svom Instagram storiju podelila komentare ljudi koji su je podržali, ali koji su u sličnom maniru vređali Jelenu.

Zbog toga je izbačena iz takmičenja.

Marija Šerifović je bila Vanjin mentor.

Jelena Karleuša Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)