Foto: E-Stock/Milos Rafailovic, Nova.rs

Lepa glumica, koju se nekad zvali srpskom Monikom Beluči, potpuno se povukla iz javnosti i posvetila životu na selu. I dok je trenutno u skladnom braku sa sa Milinkom Isakovićem, sa kojim ima i sina, pre nekoliko godina se u medijima mnogo pisalo o njenom ljubavnom životu.

Glumica koja se proslavila ulogom u domaćoj hit seriji „Selo gori, a baba se češlja“ vešto je izbegavala da u javnosti govori o privatnom životu. Ipak, pre desetak godina, gotovo neprestano se pričalo o njenoj turbulentnoj vezi sa rukometašem Vladimirom Mandićem.

PROČITAJTE JOŠ

Zvanično su, poslednji put, raskinuli 2013. godine, a pre toga su nekoliko puta raskidali i mirili se.

Nakon što su poslednji put na svoju vezu stavili tačku, izvor blizak paru rekao je za domaće medije da je glavni problem bio njihov prebukirani raspored.

„Okolnosti su takve da Vlada često putuje u Bosnu, gde ima privatni biznis, a posvećen je i radu restorana i poslovnog kompleksa koje ima u Beogradu. Njegova česta odsustva Mariji su smetala jer nije mogao da se posveti njihovim planovima, dok sa druge strane i ona radi, pa ne može uvek da mu bude na raspolaganju kada on nema obaveze. Zbog čestih svađa odlučili su da stave tačku jer očigledno da u ovom trenutku ne mogu da se posvete jedno drugom. Pokušali su već nekoliko puta da izglade odnose posle prekida, a raskidali su uvek iz istog razloga. Sve to je predstavljalo mučenje za oboje“, rekao je dobro obavešteni izvor za medije 2013. godine.

Vlada tada nije želeo da komentariše njihov raskid.

„Zaista ne želim više da pričam o svom privatnom životu. U potpunosti sam se posvetio biznisu“, rekao je Vlada tada.

Foto: Zoran Lončarević

Interesantno je i to da je Vlada Mandić svojevremeno, navodno, bio u vezi i sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Cecina i Vladina romansa započela je 2004. godine. Oni su tada navodno bili u velikoj ljubavi, a pričalo se da je Vlada navodno imao i neke probleme sa Cecom, koja je, kako su tada tvrdili upućeni, bila ljubomorna na njegov slobodnjački stil života.

Pevačica je ovo demantovala, ali je „Puls“ tokom 2016. godine ponovo pisao da je folk pevačica obnovila vezu sa Mandićem, te da su se tada najčešće viđali u njenoj vili u Ulici Ljutice Bogdana.

Ceca je i to demantovala.

„Odakle vam ideja da sam obnovila vezu s Vladom?! Kada sam ja to bila sa njim? Ne znam kada sam poslednji put videla i čula dečka. To je neistina! S kojim pravom pišete o tome? Kakav Vlada?! Muka mi je više da me spajate s kojekakvim muškarcima! S decom sam na odmoru, na Kipru. E, baš ću da mislim o Vladi! Nisam mogla da verujem kada sam pročitala poruku“, rekla je Ceca za „Kurir“ tada.

Mandić se svojevremeno takođe osvrnuo na pisanje medija da je u vezi sa Cecom.

„Dosta sam demantovao. Tada sam shvatio da demantiji uopšte nisu korisni. Da sam prestao ne bi se pisalo toliko, ovako demantuješ, još više se piše. Kada ćutiš to prođe. Ja sam doduše davao povoda, naravno da jesam, ali bilo je dosta izmišljenih priča. Javnost je više zanimalo sve nego moji sportski uspesi. Kad sam u jednom trenutku shvatio da me ljudi prepoznaju zbog tog epiteta i žute štampe, a ne po tome gde igram, bilo mi je krivo. Bilo mi je zanimljivo da izađem u žutoj štampi, ali me prošla želja, izašao sam iz toga“, rekao je Mandić.

Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Ko je Vlada Mandić? 

Bivši rukometarš, plejboj, ali i poverljivi čovek SNS za prljave poslove, svojevremeno je optužen, pa oslobođen za pokušaj ubistva. Sin je Momčila Mandića, u svoje vreme tajkuna Radovana Karadžića.

Policija u Banjaluci uhapsila je 19. septembra u naselju Borik Vladu Mandića i Adama Šukala, funkcionere Srpske napredne stranke. Policajci su zaustavili automobil u kojem su bila njih dvojica, pretresla vozilo, a potom ih, navodno bez objašnjenja, privela. Oni su saslušani u policiji, a potom pušteni, ali nije jasno da li su saslušani u svojstvu građanina ili ih organi Republike Srpske sumnjiče za neko krivično delo.

On je optužen da je pomagao u pokušaju ubistva bivšeg vozača njegovog oca Dejana Markovića 2002. godine.

Prema navodima optužnice, Mandić je namamio Dejana Markovića, inače bivšeg vozača njegovog oca Momčila Mandića, na Ušće gde ga je ranio njegov rođak Draženko Mandić.

BONUS VIDEO: Ceca o žrtvovanju detinjstva zbog karijere

 

Komentari

Svi komentari (1)