Marija Petronijević Foto: VALERY HACHE / AFP / Profimedia

Marija Petronijević se potpuno povukla iz javnog sveta i posvetila životu na selu.

Ona je godinama krila identitet svog partnera s kojim ima sina, a reč je navodno o bogatom humanitarcu iz Loznice Milinku Isakoviću (43), IT stručnjaku.

PROČITAJTE JOŠ

Glumica koja se proslavila ulogom u domaćoj hit seriji „Selo gori, a baba se češlja“ vešto je izbegavala da u javnosti govori o privatnom životu i otkrije bilo kakav trag o svom izabraniku, međutim njen suprug je to učinio umesto nje i objavio njihovu selfi fotografiju na Instagramu.

„Konačno zajednička fotografija, bio je red posle toliko godina. Prelepi ste. Sve najlepše vam želimo u životu, divan ste par…“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod Milinkove objave.

Isaković je javnosti postao poznat pre više od deset godina kada je u humanitarnoj akciji „Milinko vam daruje“ putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji, piše Kurir.

Tada je ovaj humanitarac navodio da je njegova misija zapravo želja da skrene pažnju na tradicionalne i ljudske vrednosti koje su u modernom dobu zaboravljene.

„Jednog dana sam se probudio s idejom da sam dobar čovek koji je uradio nekakva dobra dela, dok već sledećeg dana pomislim da ću goreti u paklu jer prethodnog dana nisam Romu koji prosi na Brankovom mostu dao neki novac“, rekao je on tada za Alo.

„Sve ono što čovek čini tokom svog života najčešće je posledica unutrašnje potrebe i njegovo traganje za načinom da ostvari vlastitu sreću, zadovoljstvo ili da postigne neki duševni mir. Želeo sam da učinim nešto za sebe i druge, i tako sam krenuo. Na taj način, kad uspem da darujem nepoznatom, setim se predaka, upoznajem svoju zemlju“, rekao Milinko.

O svom privatnom životu, baš kao i njegova izabranica, u javnosti ali i na društvenim mrežama nikada nije govorio.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevačkih parova na estradi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare