Postanite deo IDJTV familije

Showbiz 01. okt. 202116:20
Podeli:
Foto: Promo

IDJTV proširuje svoj tim. Ovim povodom otvoren je konkurs za više pozicija, u zavisnosti od toga gde se najviše pronalazite!

IDJTV je među omiljenim televizijama mladih ljudi i novih generacija, zbog konstantnog nuđenja novih formata i praćenja svetskih trendova, kako kada je u pitanju sam kontent, tako i po pitanju dizajna i kreiranja inovativnih formata. Osim same televizije, postoji i IDJTV medijski portal na kom se svakodnevno plasiraju najnovije informacije iz sveta šoubiza.

PROČITAJTE JOŠ

Ako vas zanima muzika i volite da pratite trendove i nove informacije iz sveta šoubiza, te novosti iz života najpoznatijih ličnosti na Balkanu i šire, a imate iskustva u pisanju medijskih tekstova, IDJ vas poziva da se prijavite za poziciju novinara na portalu! Ukoliko imate iskustva pred kamerama i volite da se eksponirate u javnosti, a nisu vam strani ni intervjui sa izvođačima, možete da se prijavte da budete TV prezenter i novinar.

Među pozicijama na koje možete da se prijavite nalaze se još i scheduling coordinator za IDJTV, ali i assistant of director/program editor. Ako imate višegodišnje iskustvo kao novinari i želite to da podignete na viši nivo, znate da prepoznate šta je vest a šta nije, prijavite se za poziciju urednika portala.

Svoj CV pošaljite na: [email protected], a u subject mejla navedite poziciju za koju se prijavljujete.

IDJTV je televizija pokrenuta 2016. godine i već tada počela je obara sve rekorde gledanosti kada su u pitanju kanali koji emituju zabavni i muzički sadržaj. Pored visoko kvalitetnih spotova rađenih u IDJVideos produkciji, televizija prikazuje i intervjue sa zvezdama domaće i regionalne scene, kao i vesti i novosti iz života najpoznatijih ličnosti na Balkanu, ali i šire. IDJTV deo je IDJVideos produkcije koja ove godine proslavlja čitavu deceniju svog postojanja. Od 2017. godine IDJ posluje u okviru kompanije United Media.

Bonus video

Milica Todorović se skinula usred emisije, pa zanjihala kukovima

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar