Ivana Kukrić Foto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Retko imamo priliku da je vidimo.

Kako karijere modela počinju vrlo rano i Ivana Kukrić je ovim poslom počela da se bavi pre punolestva.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, karijeru je gradila u Italiji, a potom u Americi. Radila je revije za najpoznatije modne dizajnere, bila na naslovnicama svetski poznatih magazina, a domaćoj javnosti je najpoznatija kao devojka iz spota Zdravka Čolića za pesmu „Zločin i kazna“. Njenu lepotu su zapazili i svetski reditelji, te je „pozajmljivala“ oči glumici Hale Beri za reklamu maskare za oči.

„Sećam se da sam sa nepunih 20 godina došla i rekla svom bukeru da me ne šalje više na kastinge za revije i magazine, jer ne želim da gubim vreme. On se iznenadio jer devojke obično žele obrnuto. Htela sam odmah da se usmerim na reklame i kataloge, jer sam znala da je tu zarada. I nisam pogrešila, a revije i magazini su došli kao prateći deo tog posla. Na žalost, Srbija je ekonomski vrlo nestabilna, pa sam na vreme regulisala svoj papirološki status u Americi, da uvek mogu da imam i tu opciju“, rekla je u intervjuu 2013. godine.

Osim zbog rada, poznata je i kao kuma Jelene Karleuše. Jednom prilikom su priznale da su odrastale zajedno, a Ivana je pevačici bila kuma na njenom prvom venčanju sa Bojanom Karićem. Međutim, njihovi odnosi su potom zahladneli, pa Ivana nije bila ni pozvana na Jeleninu drugu svadbu sa Duškom Tošićem.

Ivana Kukrić Foto: Noam Galai / Getty images / Profimedia

Iako se ne eksponira, njen ljubavni život nije prošao nezapaženo. Naime, ona je godinama bila u vezi sa Dragojem Trišićem koji je pre nekoliko godina ubijen ispred svoje zgrade u Žarkovu, a on i Ivana čak su bili i vereni.

Nakon toga se 2018. godine udala za crnogorskog biznismena Ivana Bajkovića sa kojim živi u Los Anđelesu i imaju ćerku Hanu. Ivana se povukla iz javnosti i posvećena je porodičnom životu. Ova 42-godišnjakinja aktivna je na društvenim mrežama, gde se može primetiti da mnogo vremena provodi u Crnoj Gori, kao i da uživa u društvu svoje ćerke.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koje obožavamo već decenijama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar