Pink krije bolesne u Zadruzi: Sve više zaraženih virusom

Showbiz 18. jun. 202016:53 > 23:4715 komentara
Podeli:
Foto:Screenshot/Youtube/Galgalim HC

Produkcija rijalitija "Zadruga" poslednjih nekoliko dana, po svemu sudeći pokušava da sakrije da na imanju u Šimanovcima vlada virus zbog kog već nekoliko učesnika ne može da se digne iz kreveta. Naime, među "zadrugarima" se već dva dana priča o tome da neki od učesnika imaju visoku temperaturu koja je išla čak i do 39.9. Kako se u programu uživo još moglo čuti, neki od njih od produkcije su tražili i lekove, ali kako ih navodno nisu dobili, bili su prinuđeni da koriste alternativne metode, kao što je uvijanje nogu u kese sa krompirom i slično. Iako su gledaoci ovo imali prilike da vide u programu uživo, ovi snimci ne postoje i na zvaničnom Jutjub kanalu "Zadruge", dok je u međuvremenu obrisan i onaj mali broj snimaka kojih je u toku jučerašnjeg dana bilo na drugim kanalima. U međuvremenu, televizija "Pink" izbegava i emitovanje bolesnih, dok se kadrovi preusmeravaju na neka druga dešavanja na imanju. Kako je povišena temperatura jedan od glavnih simptoma koronavirusa, a među učesnicima vlada opšta panika, po ko zna koji put obratili smo se PR službi Pinka, koja je iznova izbegavala da odgovori na naša pitanja o tome hoće li učesnici "Zadruge" biti testirani na COVID-19, zbog čega učesnicima nije ukazana lekarska pomoć, te da li će biti, i da li su njihove porodice obaveštene o lošem zdravstvenom stanju u kom se danima nalaze.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je portal Nova.rs juče pisao, a prema rečima učesnika rijalitija „Zadruga“, „ukućani“ Mima Živković, Gagi Đogani, Mensur Ajdarpašić i Matija Matijević imaju visoku temperaturu, zbog koje su u krevetu već dva dana.

Naime, svi pomenuti učesnici imali su temperaturu 38, dok je kod Mensura Ajdarpašića ona išla i do 39.9, prema rečima „zadrugarke“ Ermine Pašović.

Snimci koje smo u pomenutom tekstu priložili u međuvremenu su obrisani. Doduše, pojavio se snimak u kome se može videti da su takmičari ovog rijalitija u ozbiljnoj panici, i i te kako zabrinuti za svoje zdravlje.

Naime, Mensur Ajdarpašić i Marko Đedović u toku jučerašnjeg dana otišli su do tzv. „Hotela“ u okviru kompleksa, gde trenutno borave učesnici Ivana Šopić i Stefan Karić kako bi ih obavestili šta se dešava u tzv. „Beloj kući“. Oni su ih upozorili da ne dolaze u prostorije gde borave ostali ukućani, jer je tamo katastrofa i da se i oni plaše za svoje zdravlje.

„Krenuli smo malo da šetamo da ojačamo imunitent, da i nas ne uhvati. Ne treba odlaziti tamo, nemojte ni da ulazite, katastrofa je. Počeli su ti simptomi. Sad kako se nekom poboljša stanje, tako se pogoršava onom kome nije bilo ništa. Ivana Krunić je sinoć pobegla iz izolacije od Baneta Čolaka da je ne uhvati. Pešićka ti je loše, Mina, i Tari se naglašava nešto i Stefan je bio dobro do danas“, rekao je Đedović svojim cimerima, očigledno svestan činjenice da simptomi koje ukućani imaju, mogu ukazivati na to da je koronavirus ušao i u „Zadrugu“. Ovo se jasno može čuti i u video snimku.

PROČITAJTE JOŠ

Kako produkcija rijalitija „Zadruga“ očigledno ne reaguje, štaviše, prikriva zdravstveno stanje učesnika ne smatrajući da treba da se pobrine za zdravlje učesnika, po ko zna koji put smo kontaktirali PR službu televizije „Pink“ kako bio nam odgovorili na nekoliko pitanja u vezi sa ovom spornom situacijom. Međutim, osim „prebacivanja loptice“ i ćutanja, ništa nismo dobili.

Naime, u telefonskom razgovoru nam je rečeno da pitanja pošaljemo na mejl PR službe, što smo i uradili. Kako odgovore nismo dobili duže od sat vremena, PR službu Pinka ponovo smo kontaktirali, ali smo onda prebačeni na drugu koleginicu, koja se zatim nije odazivala na naše pozive.

Pitanja koja smo mejlom uputili PR službi „Pinka“ su između ostalog – da li će učesnici rijalitija „Zadruga“ biti testirani na virus COVID-19, zbog čega učesnicima već nije ukazana lekarska pomoć, da li su njihove porodice obaveštene o njihovom narušenom zdravlju, kao i zbog čega na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu nema snimaka koje smo imali prilike da vidimo u programu uživo, te zašto se preusmeravanjem kadrova skreće pažnja sa očiglednog problema koji se na imanju u Šimanovcima dešava.

Pored očiglednog izbegavanja odgovora na pomenuta pitanja, činjenica je i da se bliži finale ovog rijaliti takmičenja, postavlja se još jedno pitanje – da li se to šou i rejtinzi stavljaju čak i iznad ljudskog zdravlja, i to u trenutku kad se ceo svet bori sa pandemijom smrtonosnog virusa?

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar