Foto:Goran Srdanov

Nakon što se danima na COVID-19 testiraju brojne poznate ličnosti koje su bile u kontaktu sa zaraženim gostima Željka Mitrovića i Svetlane Cece Ražnatović na slavljima povodom rođenja njihovih unuka, testiran je i čelnik "Pinka" i navodno je negativan, kako iz njegove PR službe tvrde.

PROČITAJTE JOŠ

„Željko je testiran i negativan je“, rečeno nam je iz Mitrovićeve PR službe, dok na pitanje da li je vlasnik televizije „Pink“ spreman i da javno pokaže rezultate testa nismo dobili odgovor.

Naravno da niko, pa ni Mitrović, nije dužan da sa rezultatima izlazi u javnost. Međutim, većina javnih ličnosti osetilo je potrebu da to podeli na društvenim mrežama.

Naime, prvi se oglasio Cecin prijatelj i frizer Stevan Radivojević, koji je obavestio prijatelje da je zaražen i zamolio sve koji su bili sa njim u kontaktu da se takođe testiraju.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon njega, Svetlana Ražnatović je posle prvog testa izašla u javnost sa informacijom da je njena porodica negativna na koronavirus, ali je ubrzo obavestila sve da je posle drugog testiranja potvređeno da ona i njen sin Veljko ipak imaju koronu.

Voditeljka Jovana Joksimović, koja je sa suprugom Željkom bila među zvanicama na Cecinoj žurki, takođe je na Instagramu objavila rezultate njihovog testiranja, a oni su bili negativni.

Takođe, pevačica Mia Borisavljević i njen suprug Bojan Grujić nisu krili da su testirani i da se ispostavilo da oni nemaju koronu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.