Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Noćas se tokom žurke u rijalitiju "Zadruga" pronela vest da četvoro učesnika ima visoku temperaturu. Naime, učesnica Tara Simov je na noćas organizovanoj žurki ispričala da se "ukućani": Mima Živković, Gagi Đogani, Mensur Ajdarpašić i Matija Matijević ne osećaju dobro i da imaju visoku temperaturu. Sudeći po simptomima koje pomenuti takmičari rijalitija imaju, ovo bi možda mogao biti znak da je koronavirus ušao i na imanje u Šimanovcima. Naravno, ove pretpostavke bi samo testiranje moglo da potvrdi, koje sudeći po odgovorima koje smo nedavno dobili iz PR službe "Pinka" nije u planu.

 

„Mima 38, Mensur 38, Matija 38, Gagi 38“, rekla je Simov.

Ipak, najdramatičnija situacija, sudeći po svemu, dogodila se sa Mensurom, koji tokom cele noći nije mogao da ustane iz kreveta, da bi jedna od učesnica, Ermina Pašović otkrila kako je njegova temperatura noćas u jednom trenutku skočila na 39,9.

Simptomatično je to što snimaka na kojima se može videti da je učesnicima „Zadruge“ narušeno zdravlje nema na zvaničnom Jutjub kanalu ovog rijalitija, ali gledaoci koji su noćas uživo pratili prenos „Zadruge“, mogli su da vide da su Mensuru ostali „ukućani“ pokušavali da skinu temperaturu tako što su mu stopala umotavali u kese sa krompirom po receptu Milice Kemez, takođe jedne od učesnica.

Svi oni koji su „Zadrugu“ pratili tokom prepodnevnih sati takođe su mogli da primete, da kad se god među učesnicima povede priča o tome da se neko razboleo, kadar se naprasno promeni.

Podsetimo, pomenuti učesnik nedavno je imao problem i sa ozbiljnom zuboboljom, a zubar mu je doveden tek kada mu se lice već izdeformisalo od otoka, te je od bolova razvalio vrata od spavaće sobe.

Kako je portal Nova.rs pisao tokom proteklih dana, televizija “Pink”, nedavno je postala žarište koronavirusa, a kako smo još saznali, tokom vanrednog stanja nekoliko radnika angažovanih na realizaciji rijalitija “Zadruga” zarazilo se virusom COVID-19. Samo nekoliko dana pre toga, ustanovljeno je i da je voditeljka Dušica Jakovljević, koja je bila u kontaktu sa ostalim zaposlenima na “Pinku” takođe pozitivna na virus.

PROČITAJTE JOŠ

S tim u vezi, upitali smo PR službu televizije “Pink” da li će učesnici rijalitija “Zadruga” biti testirani na koronavirus, jer su i oni, uprkos izolaciji, bili u kontaktu sa obezbeđenjem koje ulazi i izlazi iz Bele kuće u Šimanovcima, ali i sa ostalim zaposlenima na televiziji koji su takođe bili u kontaktu sa zaraženom voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Međutim, iz pomenute PR službe smo umesto odgovora dobili kontrapitanje.

“Zašto bi zadrugari bili testirani?”, bio je njihov odgovor pre dva dana.

Na našu konstataciju da su bili u kontaktu sa zaraženima i potencijalno zaraženima, nismo dobili nikakav odgovor.

Treba imati u vidu i to da je tokom prošle nedelje Edis Fetić na kratko bio pušten iz rijalitija kako bi u se u novopazarskom Centru za socijalni rad sreo sa svojom decom, nakon čega se vratio u rijaliti.

Zbog čega produkcija rijalitija „Zadruga“ uprkos apelima stručnjaka ne reaguje i ne testira učesnike, i dalje ostaje pitanje na koje nema odgovora.

Evidentno je da je u „Zadruzi“ prisutan virus, a koje je vrste, ne možemo znati, s obzirom na to da produkcija i dalje ćuti.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.