Petar Grašo joj je slomio srce: Šta Danijela sada kaže o njihovom odnosu

Showbiz 22. mar 202213:13
Podeli:
Danijela Martinović Foto:Emica Elvedji/PIXSELL

U ispovesti za hrvatsku “Gloriju”, splitska pevačica Danijela Martinović prvi put otvoreno je govorila o svom ljubavnom životu i otkrila kako se nosi sa svim što se poslednjih meseci događalo u njenom životu.

Pevačica je nedavno raskinula s pevačem Petrom Grašom, s kojim je bila u vezi duže od dve decenije.

PROČITAJTE JOŠ

U razgovoru za hrvatsku Gloriju, izolokala je objasnila da je s pevačem u korektnim odnosima.

"Ljudi najčešće očekuju dramatičnu priču jer je nepisano pravilo da se veze završavaju dramatično. Ali kada je uz tebe osoba koju poštuješ i ceniš, onda je razlaz još neshvatljiviji. No, istina je da se svako razvija sopstvenim tempom. Dogodi se da neke stvari, koje su nam bile bitne, s vremenom postanu gotovo nebitne, što i nas same zbunjuje, a počnu da nam zaokupljuju i raduju neke druge, za koje nismo ni slutili da bi mogle da postanu epicentar našeg života. Kada se to dogodi u vezi, najpoštenije i najiskrenije je da svako nastavi da se razvija u svom ritmu i u svom smeru. Ako se odluka donese u pravom trenutku, obostrano poštovanje i zahvalnost ostaju", rekla je ona, a potom dodala:

"Mislim da je najgore i najopasnije ostati u vezi zbog straha ili obaveze. Tada se veze završavaju s gorkim ukusom u ustima. Neophodno je slušati svoj unutrašnji glas jer tada nema lošeg scenarija ni za koga. U dubinama je mir koji je uvek prisutan bez obzira šta se na površini događa, a ta dubina zajednička je svima i ona puno bolje od nas samih zna šta je najbolje za sve. Kada s ovom vremenskom distancom pogledam preko ramena u svoju prošlost, jasno vidim da su mi sve najteže situacije otvorile neverovatno lepe smerove, o kojim ni u ludilu ni u snu nisam maštala."

BONUS VIDEO: Balkanskom Ulicom: Milena Radulović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar