Foto: Printscreen

Čitaoci portala Nova.rs i svi koji vole "Senke nad Balkanom" od ponedeljka će na našem portalu ekskluzivno moći da pogledaju sve epizode druge sezone popularne serije.

PROČITAJTE JOŠ

 

Ostvarenje Dragana Bjelogrlića „Senke nad Balkanom“ zainteresovalo je gledaoce radnjom koja se oslanja na srpsku istoriju iz druge polovine 20. veka, a publiku su za male ekrane prikovale i intimne scene o kojima je Srbija danima komentarisala.

Foto: Printscreen

U jednoj od najupečatljivijih erotskih cena u drugoj sezoni „Senki nad Balkanom“ su inspektor Stanko Pletikosić, kojeg tumači Andrija Kuzmanović, i Madam Emine, koju glumi Nataša Ninković.

Foto: Printscreen

 

Veoma jak utisak je ostavila i lezbo scena koju su odigrale Marija Bergam, koja u seriji tumači jednu od glavnih uloga, lik Maje Davidović i Marija Oršić, koju igra hrvatska glumica Leona Paraminski.

Voditeljka RTS-a Milica Tomašević koja u seriji Dragana Bjelogrlića igra prostitutku, imala je takođe jednu od eksplicitnih scena na merdevinama. Partner joj je Bjelin sin Aleksej Bjelogrlić, s kojim se i privatno druži. Njemu ovo nije prva takva scena u seriji, jer je još u prvoj sezoni imao slične kadrove sa starijom koleginicom Sandrom Bugarski.

Foto: Printscreen

 

Uloga Ivane Dudić privukla je veliku pažnju, zbog intimne scene sa 14 godina starijim glumcem Gordanom Kičićem.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar